Full Screen

Fórumok

Ubuntu alatt ha akármilyen videót nézek, semmit sem tudok ki tenni full képernyőre. Próbáltam több böngészőben, de mindegyikben ugyanúgy viselkedett: ha kiteszem nagyba lefagy a képernyő, esc után ugyanúgy megy tovább, a hang nem áll meg csak a kép. Tudtok erre valami megoldást?

Hozzászólások

Nem lehet, hogy a géped lassú? Lényegesen több pixelre kell renderelni teljes képernyőn. A böngészőből azt sejtem, valami flash-es videóról lehet szó.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

flash fent van?
ubuntu verziója?

14.10, a megfelelő csomag után minden megy rendesen...
--
blogom

Nalam a bongeszo moge teszi a videot. Gyoker rendszer.

Nem tudom, nekem szántad-e, de a válaszodból nem derül ki, nem nálad is ugyanaz van-e, mint nekem, azaz a böngésző mögé kerül a videó? (hint: próbáld meg úgy, hogy a böngésző picire van húzva, és látszik mögötte az asztal)
Nálam legalábbis produkált ilyet, talán ugyanazzal a környezettel. (azóta váltottam 14.04-re, az nálam jó)

Első lépésként talán ez a legegyszerűbb:
Url sorba chrome esetén:
chrome://gpu/
Ott ezreket érdemes nézni:
Flash: Hardware accelerated
Compositing: Hardware accelerated
GL_VENDOR Intel Open Source Technology Center
GL_RENDERER Mesa DRI Intel(R) Ivybridge Desktop
GL_VERSION 3.0 Mesa 10.1.3

És utána ha ez rendben akkor megnézni, hogy a driver milyen.

Nekem hasonló problémám van, kubuntut tettem fel a legújabbat, és ha teljes képernyőn nézek egy youtube videót akkor egy idő után állandóan bekapcsolódik a képernyőzár, hol tudom ezt a funkciót kikapcsolni? Sehol nem találom a beállításokban.

Most újrahúztam az egészet mert már több sebből is vérzett és google chrome került rá, illetve nem próbáltam megoldani az rtl most silverlight problémát és nem telepítettem pipelightot vagyis megpróbáltam és rájöttem hogy ez okozta nekem a gondot illetve, hogy valami nincs rendben a chromiumban, de annyira nem is foglalkoztatott mert a google chrome működik hibátlanul.