Hatred

A játék amiben egy elmebeteg gyilkost kell irányítani - értsd megölni mindenkit, legyen az könyörgő terhes nő vagy szorgos munkáját végző rendőrjárőr esetleg kutyasétáltató kisgyerek.

A "rengeteg" ellenző ellenére - egyszer már leszedték - most mégis visszakerült a steames greenlight jövevények közé (állítólag maga Gaben tolta vissza), rendkívül vidám témákat generálva a meg nem értett videojátékok és a meg nem értett videojátékok meg nem értői rajongóinak nagy örömére.

Hozzászólások

Ja mindenki erről a szarról beszél. De az hogy tönkre vágták az egész gift/trade-et kutyát se érdekli. XD
Érdekes módon pont a holnapi vásár előtt.

Mindenki ezt mondja, és rákérdezésre a válasz, hogy tele van vele a net nézd meg, de sehol nincs több, csak az, hogy szar van a gifting rendszerben, én meg elég lusta vagyok, hogy ne keressek, szóval röviden fel tudnál engem zárkóztatni? Mi a tök történt a steam gift rendszerével? :DDDD

szerk: csak szembejött velem: Steam is region-locking PC games to thwart low currency value exploits
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

Get dropbox account now!

A nevezett blog kérésre lett törölve (jelzem a kérés rád is vonatkozott - csak az a jó szívem...), a 444.hu fogalmam sincs mi, nem olvasom. De már én is akartam kérdezni, hogy egyesek miért spammelik tele vele az oldalt. Úgy hivatkoznak rá, mintha valami biblia lenne.

--
Sent from my OnePlus One

Már előre röhögtem, hogy az egyetlen egyet fogod linkelni. Szerintem RSS-ből (HWSW főoldala) jött a Windows Phone hívószóra, mert egy WP fan. Talán ez volt az első, hogy 7 év alatt elolvasott egy cikket és kommentelt. Elmondása szerint nem olvassa a HUP-ot.

--
Sent from my OnePlus One

Értem a célzást, okostóbiás, de mielőtt még valamit kifigurázol, javaslom nézz utána, hogy mit. Nem adibas, hanem Retro, de honnan is tudhatnád te ezt, kéményseprőtanonc. Az Adidas-t valóban szeretem, tegnap is vettem egy alsót edzésre.

Az damage control pedig felesleges. Ha lenne vér a töködben, szépen a saját faszságaidat is felkarcolnád a "weboldaladra". Bár ehhez kéne némi önkritika, ami a hozzád hasonlóakban (asp. syndr.) nyomokban sem fedezhető fel. xD

--
Sent from my OnePlus One

Eddig is voltak hasonlo jatekok/filmek/konyvek. Hulyeseg betiltani. Ha valamiert nem tetszik, kontraproduktiv, ha a betiltassal reklamozod.

Pont azert van a korhataros (esetleg tag-es) besorolas, hogy ha nem neked valo az adott tartalom, akkor - elvileg - ne juthass hozza. Bizonyos kor felett meg ugyis el tudod donteni magadtol.

--
What's worse than finding a worm in your apple?
Finding a U2 album on your iPhone.