freemail pop3 elérés

Sziasztok! Segítséget kérnék a következő témában: 1-2 hete nem tudom elérni a freemail-t POP3-mal. A webes elérés megy. A mail kliens autentikációs problémát ír ki (Helytelen felhasználónév vagy jelszó). Korábban ment, semmit nem változtattam, ezért úgy gondolom, hogy a freemail üzemeltetője változtatott meg valamit. Sajnos semmiféle support elérés nem létezik. A korábbi beállítások, amivel működött:

Felhasználónév: lcsaszar kukac freemail pont hu
Jelszó: nem változott
Kiszolgáló: pop3.freemail.hu
Biztonság: Nincs
Port: 110

Egy időben néha ment, néha nem, aztán a webes elérés is rendetlenkedett. Most a web-es felület jó (ugyanezzel a felhasználónévvel és jelszóval), pop3 nem. Ki tud segíteni? Előre is köszönöm.

Hozzászólások

Én ugyan nem nézem azt a fiókot, mert csak spam jön, de a kliens leszedi, és ma is ment a pop3 elérés.

Bekapcsoltam a desktop gépemet, amin hetekkel ezelőtt néztem utoljára a pop3-at, egész pontosan november 29-én. Akkor azon is ment, most nem. Egy másik mobil eszközön december 11-én tudtam utoljára elérni. Tuti, hogy nem változtattam jelszót.
Lehet, hogy az internet szolgáltatóm (UPC) kiszűri a pop3 protokollt?

Nekem fetchmail szedi le, UPC-vel - nálam jó.
Legutóbb október 29-30-án jelzett egy kb. 25 órás leállást, előtte 27-én volt cirka 9 órányi, azelőtt pedig szeptember 11-én egy rövid.

Szervernek szimplán freemail.hu van megadva (DNS ugyanazt a címet oldja fel pop3.freemail.hu-nál is), felhasználónév a @freemail.hu előtti rész, alap POP3 protokollon.

Könnyen lehet, hogy a felhasználók csak egy részénél jelentkezik a probléma...

Ismerős is problémázik most nekem ha kiderült mi a gond írd meg légy szíves.

Én ezt a választ kaptam 12.08-án.
1 napig rendbe jött, azóta megint nem.

"Kedves Felhasználónk!

Köszönjük levelét!

A levelében jelzett probléma hátterében a [freemail] egyes hardvereinek szériahibája áll, ez a hiba vezethetett a pénteki meghibásodáshoz is. Azokat a gépeket, melyek érintettek a szériahibában folyamatosan cseréljük, a problémás gépekről való leköltözés jelenleg is folyik.

Nagyon reméljük, Ön is tapasztalta már, hogy a költözési folyamat ellenére, a postafiókok elérhetőek. Mindezek mellett azonban hasonló fennakadásokra a költözés ideje alatt nagyobb eséllyel kell számítani. Az érintett gépek költöztetése előreláthatólag ezen a héten befejeződik, a költözés végeztével pedig a [freemail] fiókok működése stabilabbá válik.

A felmerülő kellemetlenségekért előre is elnézését kérjük, amennyiben pedig a kérdéses időszakban a postafiókja működésével kapcsolatban bármilyen észrevétele lenne, jelezze azt nekünk az info@freemail.hu e-mail címünkön.

Türelmét és megértését köszönjük!

Üvözlettel a [freemail] csapata"

Nekem van olyan freemail-es boxom, amelyet el tudok érni pop3-on, és olyan is, amelyet nem. Én úgy tekintem, most rossz, és lesz majd jobb.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE