Kapcsolat pontok beváltása

A T-Home-nál lehet kapcsolat pontokat gyűjteni. Gondoltam megnézem mit lehet vele kezdeni. Belépve a T-Home webshopjába kimerítő választ kapunk. Én legalábbis kimerültem tőle. Képernyőképet is beszúrhatnék, de inkább szövegesen a lényeg:
A kapcsolat program oldalán (http://www.t-home.hu/lakossagi/kapcsolat_program/kedvezmenyek) van egy „Készülékvásárlás” link. Na, hova mutat? Ugyanerre az oldalra. Így kell rekurzívan nulla információt gyártani. Ügyes.

Gyakorlatilag a kapcsolat programra vonatkozó rész tele van linknek kinéző szöveggel, amiről csak akkor derül ki, hogy nem link, ha ráhúzzuk az egeret. Tényleges információt csak a szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezményekről van. De ezek megrendelése sem lehetséges a webes felületen, csak személyesen, vagy telefonon lehet. A személyes ügyintézés elég időigényes. Eddigi tapasztalataim szerint a telefonos ügyintézés is eltart 10-20 percig, és mivel telenoros kártyám van, így az igénybe vehető kedvezmény, és a hívás díja egy nagyságrendbe fog esni. Ügyes.

Azért nem hagyom abba a pontok gyűjtését, mert azok gyűlnek, ha akarom, ha nem.

Hozzászólások

1:1 arányban átváltják forintra. Nem sokra megy vele az ember. 2.5 év után a Z3 tokját(!) 30%-kal kevesebbét tudtam megvenni.

Nezd, ezek a pontrendszerek sosem azert voltak, hogy az ufek nyerjenek rajtuk barmi ertelmezhetot. Ott a SuperShop, a Smart, a Tesco sajat talalmanyu bonuszrendszere... so on. A SuperShopot epp par eve valtoztattak meg, most mar nem 100 forint utan jar a cucc, hanem 200 utan, es bizonyos cikkekre (arfuggetlenul, tokeletesen random modon kivalasztott cikkekre) nem jar egyaltalan pont, mert tul sokan valtottak be pontot, es gondolom egy ido utan kezdett nem megeros lenni a tortenet. Szeretnenek magukhoz kotni, ezert van ez a mezesmadzag, de arra figyelnek, hogy a mezet lehetoleg ne tul vastagon kenjek a madzagra.

Mindazonaltal: a fenti komment ironia/humor/trolling volt, a megfelelo alahuzando. En mindenesetre orulok a kicsinek is, meg ha sokra nem is megyek vele - de annyit meg foleg nem er, hogy bosszankodjak miatta. Akkor mar miert ne legyen a jo kedvem okozoja?
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

Én ha pl. autópályamatricát veszek SMS-ben, akkor az ár egy része (az aktuális pontegyenlegig) KAP-pontokkal kerül kiegyenlítésre.