Szerelő kerestetik

Faterom kántor egy gyülekezetben (=templomban), ahol van egy ilyen kb. vintage stílusú/korú hangszer, ami már egy ideje nem tökéletes, de most már használhatatlanná vált.
Keresnének oda egy talpraesett szerelőt Ózd környékén lévő Lénárddaróci kis faluba, aki ezt a szépkorú cuccot helyre tudná pofozni.

Hibaleírás:
A hangfelvételen hallható módon ciklikusan ismétlődően ad a készülék egy recsegős alapzajt. Megszólaltatott hangja nem torz. Ez a hiba már lényegében több, mint 10 éve ismert, de eddig halkabb volt, illetve, játék közben nem volt tapasztalható egészen idáig.

A hangfelvétel

Képek

Aki a közelben van, vagy erre jár, ért hozzá és van kedve szert tenni egy kis zsebpénzre írjon nekem privátban, kérdéseket pedig itt kommentekben tegye fel.
Természetesen fizetve lennének a kiszállási és javítási költségek is hivatalosan maradéktalanul.

Hozzászólások

Off: ha jól emlékszem a szentesi evangélikus gyülekezetnek volt egy hasonló elektromos orgonája, csak ott a Kossuth rádiót hallottad halkan, hogyha prédikáció alatt nem kapcsolták ki. :D

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."

Nekem nem akarja lejátszani...
Ugyan ez is off, de nem lenne jobb
valami használt harmóniumot szerválni a helyére?

Én örököltem egy hasonlót, egyik H hangja sem hallható a felső regiszteren található legfelső kivételével, de az is vagy két oktávval magasabban szól a kelleténél, és halkabban is. 20 kilométeres körzetben van egy másik is, aminek hajszál pontosan ugyanez a baja.

------------------------------------------
No God, no peace. Know God, know peace!

Valami gerjed bent a végfok erősítőknél vagy maga az orgona tápegysége zajos esetleg mindkettő. Kiszáradt kondenzátorokra gyanakszom így látatlanba...
Szívesen megnézném, de mostanában nemhiszem hogy arra járnék. (Debrecen környéki vagyok)