Outlook 2013 vs Courier IMAP vs RFC 6154 special-use mailboxes

Outlook 2013-ban szeretnék beállítani egy mailboxot (Gyümölcstárhely), de még nem mertem megtenni, mert utánaolvastam, és ez aggodalomra adott okot. Állítólag az Outlook az RFC 6154-ben definiált extra flagek alapján találja ki, hogy melyik mappa micsoda (bejövő, küldött, kuka, stb.), és ha a szerver ezt nem tudja, abból csomó megoldhatatlan probléma származik. (Az Outlook 2010-ben még kézzel lehetett kiválasztani, hogy melyik mappát mire használja, a 2013-nak díjazom ezt az újítását, csak ugye mi van, ha a szerver nem tudja...)

Megkérdeztem telnettel ezt a bizonyos Gyümölcstárhely IMAP szervert, és azt mondja, hogy: http://pastebin.com/NTgLZqmw . Nincsenek ott a flagek :(.

Itt egy másik, ami jónak tűnik, T-Online: http://pastebin.com/Mi8AVqLw . (Van pár extra mappa, ami valami félrekonfigurálás eredménye, majd ki lesz takarítva, a \Drafts és hasonló flagek megléte a lényeg.)

Megkérdeztem a szolgáltatót, hogy mit mond erre, várom a választ, de szeretnék még több infót gyűjteni. Van-e valakinek konkrét tapasztalata Outlook 2013+Courier IMAP téren? A Courier nem ismeri ezt az RFC-t?

Hozzászólások

Courier-al nincs, de Dovecottal van. Anno mikor nálunk teszteltem az Outlook 2013-as cuccot, meg helpet írtam, akkor énis néztem, hogy a kimenő levél miért nem kerül be. Aztán kellett a dovecot konfigon szerelni és jó lett.