BTel lehalt?

Sziasztok, tud valaki valamit a BTel hálózatról. Se telefon, se net két telephely.

Hozzászólások

Több helyen leállt. Se weboldal, se ügyfélszolgálat.
Nem biztos infó, de állítólag csődbe mentek.

Nagyon úgy tűnik... Új ügyfelek vagyunk / voltunk. Nálunk okt. 27-én volt egy félnapos leállás, majd múlt hét pénteken délben ismét lerohadt. Tegnap du. 2-kor helyreállt, de ma reggel ismét nem működik. A hibabejelentő sem veszi fel a telefont.

DNS servereik nem valaszolnak, durva...

a dns?
úgy tűnik még a domaint is törölték

hallottam olyan pletykat miszerint dijnemfizetes miatt lelottek oket a bix-rol? lehet ilyen egyaltalan?

Elérhetetlenek, az ADSL szolgáltatást pár hete más szolgáltató vette át. Nekik égnek a vonalaik.
A régi domain (btel.hu) helyett új e-mail címeket adnak.

Btel belsős szerint (nem volt túl meggyőző) komoly technikai gondjuk van vmi éjjeli átállás miatt.
Csak reméli, hogy délután élni fog minden.

Én ezt találtam...

"Értem én, hogy villanyos autó, de mi hajtja?"

BÉTel:
"A Budapesti Értéktőzsde egyik telekommunikációs szolgáltatójának (BUSINESS TELECOM Nyrt.) műszaki problémái miatt a vezetékes telefon és fax szolgáltatások esetén fennakadások tapasztalhatóak. A problémák a BÉT kereskedési rendszereit nem érintik. Kérjük Önöket, hogy amennyiben kapcsolatba kívánnak lépni a BÉT-tel, úgy ideiglenesen használják erre a célra az információs központ email címét (info@bse.hu), illetve a mobiltelefon-vonalakat. Megértésüket köszönjük!"
http://bet.hu/topmenu/tozsde/hirek_esemenyek/bet_hirek/118118006.html

Szerintem shortolták a 220-as elosztót. :(

http://bet.hu/newkibdata/118129867/BTEL_rendk_v_li_k_zlem_ny_2014._11._…

"A kiszolgálást érintő leállás, annak alapjául szolgáló szerződés módosításának és pénzügyi teljesítésének átfutási ideje miatt következett be, melyet a Társaság a lehetőségeihez mérten gyorsan és hatékonyan kezelte le."

micsoda fogalmazás :)

csak feltételezés, hogy a főbérlő régen látott pízt, és lecsapta a biztosítékot (nesze neked szabályos leállítás). Valakinek ott hostolt szervere van amit szabályosan leállítottak? csak azért, h a fentit megcáfolja.
Továbbá 22 óra alatt sikerült annyi kp-t összeszedni, amennyiért a főbérlő visszakapcsolta a delejt, ahelyett, h elkezdi kipakolni a vasakat.

De ne rugdossuk már tovább a földön fekvőt...

Jelenleg elég nyögvenyelősen működik. 20 másodpercenként megszakad

> 1 mbps net
> 3000 forint havonta

mi a k*rva anyád?

Tanultam marketinget, viszont...

Ez drága. End of story. Kb az összes konkurens ennél magasabb minőségű (itt: gyorsabb) terméket ad alacsonyabb áron, és őszintén szólva nem igazán találkoztam még btel-reklámmal vagy bármilyen marketingtevékenységgel.

Mi volt itt vajon a koncepció? Emberek beesnek az utcáról és megveszik a szemetet jó drágán?

szerintem másik országban élünk.
Emlékeim szerint a BTel volt az egyetlen szolgáltató (nem ideszámolva a 3-5 legnagyobbat, értsd, Digi,Invitel,Telekom, UPC, Tarr) aki durva reklámkampányokat nyomott TV-ben, rádióban pár éve.
Én azt nem értettem, hogy ez a csomó marketing miből van finanszírozva, hiszen akkortájt jórészt ADSL-t (és MVNO mobilnetet) tolt a cég, azon meg tudjuk mekkora árrés van.
(lehet, h már akkor is a lufit fújták?)

Édesapámnál Invitel területen van BTel ADSL, ami napok óta (kb. 3 napja) nem működik. A hibajelentőt nem vette fel senki, mivel itt van közel a személyes ügyfélszolgálatuk, bementem. Felvettek egy hibajegyet, és mondták, hogy ez központi hiba. "3 napja?" - kérdeztem. "Igen." - mondták a legnagyobb természetességgel. Ez az előfizetés 6 éves, de a prepaid időszak végén elválnak útjaink és másnak sem ajánlom, hogy velük kezdjen.

Újra megálltak két napja, üzleti internetünk volt. Ők maguk írták a konkrét konkurens céget kihez menjünk ha netezni szeretnénk...