Garantáltan működő fesztültség-levezetési technika

Ideges vagy? Nem akarod senkivel megbeszélni miért? Sok stressz ér mostanában? Itt egy megoldás, ami garantáltan segíteni fog abban, hogy legyen hogyan levezetned a feszültséget! Mindössze az alábbi lépéseket kell követned, amikkel a feszültség levezetése garantált!

Adott a közeledben egy X bolt, ami nem árul és soha nem is árult A terméket, alternatívaként árul B-t és C-t például (Az A termék versenytársai). A teendők:

1. Küldj le valaki veled lakó hozzád közel álló személyt (családtag, barát/barátnő, lakótárs) a boltba.
2. Kérd meg, hogy az X boltba menjen, mert ott mindig van A, és hozzon A-t.
3. Amikor lent van a boltban, hívni fog, hogy nincs A, mi legyen, de ne vedd fel.
4. Ha hazaér, többféle variáció lehet:
a) nem volt A és nem vetted fel ezért nem hozott semmit
b) nem volt A, B-t vagy C-t hozott helyette, tegyük fel hogy B-t
5. Mindkét esetben leszidhatod: "nem igaz, hogy nem találtad meg, mindig ott szokott lenni, nem látsz a szemedtől?" ... "hát nem tudom, nekem 10-ből 10-szer ott volt"
6. a) esetben szidd le azért mert nem hozott semmit és nem igaz hogy nem látta hogy sürgősen kellett volna, b) esetben pedig azért, mert ha már nem találta az A-t, mert ilyen balfék, legalább tudhatta volna hogy a B a szarabb a két alternatíva közül, és a másikat kellett volna hoznia. Ráadásul külön kiemelheted, hogy ezért meg azért kellett volna tudnia, hogy a B-t utálod, direkt mondtad is neki elotte, hogy ne azt hozza, azért is mondtad az A-t, de a két rossz közül akkor már a C-t kellett volna hoznia inkább, nem igaz hogy még ezt se tudta.

Jól esett? Kikiabáltad magad? Akkor most szépen kérjél bocsánatot és tegyél valami jót is az illetővel. Az nem csak 20 percre fogja feloldani a feszültségedet, hanem attól tényleg jobb kedved lesz, és tartósabban. ;)

Hozzászólások

"Nézd az anyja szentségit! Megint nincs rajta sapka!" :D
(gyk: idézet Hofitól, az eredeti vicc meg ezeréves)

U=-N*deltafí/deltaté

így kell levezetni.

Ki is b'szna barátnőm ha óránkét leküldeném a boltba :D
Ugyanis nekem óránként felb'sza az idegeimet valamelyik kretén ügyfelem...

nagyon jó ha elkezdesz edzeni/bármit sportolni. le tudod vele vezetni az egész napi feszültséget, nyugodtabb, türelmesebb leszel.

Ez ilyen nagyon barátnősen hangzik... Milyen gyakran fordul elő?
De azt még mindig nem értem, hogy: mi a fenéért nem C-t hozott, ha tudja, hogy a B-t utálja? :-D

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."