Nyaralás

Mostanában sokan írnak a nyaralásukról. Hát gondoltam én is, egy-két képpel illusztrálva csak, a mobilnetem nem akarván lenullázni.

Magyar tenger északi partja, borvidék(egészségetekre!).
Szép. Finom.

Hajózás:

A képek reájuk kattintva nagyobb méretben is megtekinthetők.Hazaérés után lesznek még képek. Meg írás. Bár nem vagyok grafomán.

Hozzászólások

"nem vagyok grafomán"

nem gond :) én szívesen megnézem mindet. régen voltam vízparton.

btw öreg hiba, de én a Fertő-tavon szeretek legjobban hajózni. kifejezetten bizarr, ahogyan a víz alattad legfeljebb másfél méter mély, kifejezetten érdekes feladat lehet ilyen környezetre hajót építeni + Fertőrákosnál a vízparti épületeket is imádom. hozadékként az osztrákoknál az úszó színpad is fasza, ami mellett el is lehet menni közvetlenül.

btw2 igaz már ittam egy keveset, de azért komolyan gondolom, hogy a családom le is viszem szeptemberben valamikor Fertőrákosra és megmutatom a gyereknek is a Mithras-szentélyt. ja meg az eredeti követ is Sopronban. egy ott alvást megér.

köszi :D

--
Vége a dalnak, háború lesz...

"kifejezetten bizarr, ahogyan a víz alattad legfeljebb másfél méter mély" és ez olyan feelinget ad a hajózásnak, mintha a 86-os csorognál: hepe-hupa, hullámlámlám :)

"az osztrákoknál az úszó színpad is fasza", hát még az előadások :)

--
Extensa 5220
"...és micsoda zajt csapott!"

az első képet mér' a klozetból lőtted? :D kellett a karikaablak keretnek? :D :D
-nem írtad, melyik (gőz)hajó...-

--
Extensa 5220
"...és micsoda zajt csapott!"

Nekem idén a Balatonból Siófok "jutott" - az erkélyről nézve egész szép volt a naplemente, remélem, jövőre is összejön :)