Na, na, ki vesz Xbox One-t?

Fórumok

Szeptember ötödikén hivatalosan is lesz Magyarországon Xbox One. Már (természetesen) jó régen előrendelhető. Ki gondolkodik rajta, hogy vegyen?

Illetve ha azt túltárgyaltuk, jöhet a szokásos flamewar. :) http://i2.kym-cdn.com/photos/images/masonry/000/732/170/796.jpg

Hozzászólások

NES ota minden jelentös konzolbol van legalabb egy darabom.

Xbox one nem lesz soha.

Xbox One-t nem. (Nagyobb esély van PlayStation 4-re)

Előző konzolgenerációban maradandót alkotott a Microsoft, de most ezt a startot nem fogják lemosni magukról. Lehet, hogy időt kell hagyni az Xbox One számára, hogy hű legyen az Xbox névhez, de ez akkor is rajta fog maradni. Ráadásul eddig amit láttam belőle nem is igazán hozza ki a gép teljesítményét a rá való programok A "multiplatform" címek szinte mindegyike jobb PS4-en.

Jelenleg nincs semmi nagy exkluzív cím mögötte így esélytelen a dolga. Talán ha már most kiadnák a Halo 5: Guardians-t (2016), a Halo: The Master Chief Collection-t (2015) és az új Gears of War-t (amit novemberben lepleznek le és talán jövőre kijön), akkor talán kiegyenlíthetné a versenyt. Ám mivel még sokat kell várni ezekre így a PlayStation 4 megtartja a pozícióját.

Talán még a Kinect 2.0 érdekelne, de abból is a Kinect for Windows verzió.

Ha megfelelően van kalibrálva és optimalizálva a programon belül (nem úgy mint az Xbox360-ra kijött Kinect-es játékok) akkor nagyon jó kis eszköz.

Az app hiány annyira nem zavar, mivel házi projekthez amúgy is magam készíteném hozzá a programot.

Bár nem tudom, hogy maradjak-e a Kinect 1.0-nál vagy váltsak Kinect 2.0-ra mivel az első generációs Kinect-ben is van elég potenciál, meg mint írtam nagyon jó eszköz. Ám ott van, hogy a 2.0 ugye jobb és pontosabb... Meg ha jól tudom annyira nem is lesz nagy különbség a két eszköz ára között, bár ebben nem vagyok biztos most így.