Egy új Linux blogot indítottam, főként Linux Mint & elementary OS témákról

Minden nap olvasok híreket Linux disztrókról, egy ideje az elementary OS és a Linux Mint a kedvenc rendszereim. Sok jó Ubuntus blog van, de ezekről a disztrókról szinte semmi olyan, ami gyakran frissül, pedig kis hírmorzsák mindig akadnak. Ezért döntöttem úgy, hogy akkor indítok én egyet, örömmel írok róluk. A blog angol nyelvű, és elsősorban hírek, leírások, interjúk lesznek rajta. Akit érdekel a téma, szeretettel ajánlom!

http://lmelinux.net

Hozzászólások

sub
Mind a kettőt kipróbáltam már, aztán végül Ubuntu maradt, de az Elementary OS-t figyelemmel követem én is. Főleg google+ oldalukon. Kacérkodok a gondolattal, hogy otthoni rendszernek kipróbálom.

Én ezzel ugyanúgy vagyok, mint annó a Sony-s oldalammal. Kerestem ilyen portált, ami ezekről szól, de nem találtam olyat, ami gyakran frissülne, és szívesen olvasnám nap mint nap. Ezért gondoltam egyet, és megcsináltam én.

A Sony-s oldalnál telitalálat volt, nagy sikertörténet az nekem, ami az eddigi 10 év alatt kikerekedett belőle, a Linuxos blogot pedig szintén szívesen csinálom, lelkes vagyok, és amíg ez így van, addig csak jó, szerintem. Ha csupán néhány ember olvassa, akkor is szívesen viszek fel cikkeket, ha meg sokan fogják, akkor az még jobb. :-)

A http://pappfer.hu rengeteg ideig lekötött anno. :)
Kösz érte. :)
Ez a sonymobil már a harmadik neve az oldalnak, ugye jól emlékszem?
Szerk.: Csak a történelmi hűség miatt: anno a pappferen futott a sony/sonyericsson piszkálós oldal, és a hozzá tartozó fórum, látom ez ma már személyes használatú lett.
Tehát nem az önéletrajza kötött le. :D
- - - - - - - - - - - -
Magyar égre, magyar ufót.