Korfu autóval, jönne valaki ?

Fórumok

Sziasztok,

Augusztus 15-én indulnánk autóval Korfura, egészen pontosan Perivoli alá a Santa Barbara partra. Már többször voltunk ott, és annyira megtetszett, bejött a hely, hogy ide járunk vissza évek óta. Eddig úgy néz ki 1 vagy 2 autóval megyünk, mindenki családdal (2f,2gy/a). Gondoltam írok ide, hátha valakinek van kedve csatlakozni.

A hely: https://maps.google.com/maps?q=kerkyra&hl=hu&ll=39.41283,19.986915&spn=…

A szállás kb. 20EUR/ éjszaka / studió. A térképen a jobb felső épület. Ha valakit érdekel a részletes költségvetés (autópálya,tankolás,komp,kaja,stb) akkor írjon privit, mert a tavalyi összes papírt elraktuk.
A hely inkább családi, mint bulizós, de néha lehet hallani mulatozást az éjszakában. Ha pedig valaki tartosabb bulira vágyik, akkor ott van Kavos, vagy Korfu főváros.

Üdv.
G.

Hozzászólások

Zakinthos-ra megyek akkor, de repülővel. Majd integetek lefele, ha elrepülök felette :)

Jövőre akár érdekes is lehetne. Mennyi idő az autóút?

--
trey @ gépház

Mivel már vén pecsek vagyunk, és van 2 gyerök, nem toljuk neki, max. 120-130km, esetleg 140km között megyünk, de inkább amit a táblák engednek,mert a Szerb rend őrei nem restek egy kis plusz betevőt szedni.

Szóval az út kb. 14-16 óra.

Általában este 8-9 körül indulunk hogy a gyerkőcök aludjanak, kb. reggel 8-9 Görög határ, kb. 12-14 óra Korfu...

--
r@g3
jáTék0s l1NuX [http://www.youtube.com/user/gerig0d]>

Lehet sportos programokat szervezni: Jetbike, vízisí, board, banánozás, búvárkodás, siklóernyős motorcsónakos huzatás (nem tudom hogy hívják), snorking, vízipark
Kirándulós : Paleokastritsa, szerelmesek öble (Sidari), pantokratori kilátó, körberobogózni a szigetet kis ösvényeken, Korfu város körbesétálása, Sissy kastély, üvegtestes hajókázás (látni a tenger alját), Paxos, Anti Paxos szigettúra, olajbogyó lopkodás :-)

Kb. ezeken voltunk mi, de ezt saját kútfőböl, illetve kérdezgetéssel. Ha benézel egy irodába biztos adnak (árulnak) ötleteket :-)

--
r@g3
jáTék0s l1NuX [http://www.youtube.com/user/gerig0d]>

Neked sincs gyereked, ha ilyet kérdezel. :D Vezetés közben rettentő zavaró tud lenni az első fél óra utána a "Mikor érünk már oda?" kérdés átlag kétpercenként. Ugyanez N*fél óra után már qrvára kib@szottul idegesítő. :D
Mondjuk nekem az autós DVD bevált, 16GB-nyi kedvenc mese divix-ben több óra nyafogásmentes vezetést garantál. :) Nem egy olcsó dolog, én annó 45-ért vettem a kétmonitoros autós dvd-t, de azt kell mondjam, minden fillérjét megérte.

Nekem még egy dolog jutott eszembe, az pedig a fenti "felsorolás" miszerint +2 gyerek / autó. Nagyon kényelmes lehet a hátsó ülésen két gyerekülés mellett tevékenykedni. Persze ha Fiat Multipla akkor nem szóltam.

Amúgy még talán érdekelhet is a dolog, de ehhez több részlet kell, pl időtartam, útiköltség.
-------------------------
Dropbox refer: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház