Megbolondult Firefox copy

Valószínűleg feature de baromi idegesítő, hogy legújabb frissítése óta a Firefox automatikusan kicseréli a ki-copyzott szöveget arra a szövegre amire rákeresek egy weboldalon serarch-el. Illetve fordítva is ez van, a search sorba kapásból a ki-copyzott szöveget rajta be.
Hol lehet ezt a nem kívánt Firefox képességet kikapcsolni?

Hozzászólások

Debian alatt nekem egyik se jelentkezik, mozillás telepítés, nem .deb-es.

A különböző felületeken lehetséges elsődleges és másodlagos vágólap. Lehet az új firefox és a felületed nem teljesen kompatibilis. Tehát esetleg bug.
Egy vágólap kezelő lehet hogy megoldja. Vagy címsorba: about:config ??

---------------------------------------------------------------
Ritkán szólok hozzá dolgokhoz. Így ne várj tőlem interakciót.

A clipboard tartalmát cseréli a kijelölt szövegre, mintha nyomtál volna Ctrl-C billentyűkombinációt, noha nem nyomtál? Vagy mi is történik pontosan?

Egyébként tedd fel az xsel nevű programocskát - semmi köze a problémádhoz -, olvasd a manualját, írj vele egy-két scriptet, s lehet, jobban megérted, hogyan vannak ezek.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Ez OSX nem Linux. Eddig ha kicopyztam valamit akkor azon semmit nem változott egy ⌘+f keresés. Szóval biztosan a Firefox a bűnös és nem a rendszer más része. Már az necces, hogy a Fox copynak tekinti a ⌘+f szöveget. Hogy aztán melyik vágólapra kerül az már csak következmény.

Kipróbáltam és nálam is ezt csinálja.... Tényleg idegesítő. Viszont nálam csak a firefox-ban kijelölt szöveget rajka bele, ha egy másik alkalmazásból jelölök (és/vagy másolok a vágólapra) szöveget, az nem kerül bele.