Rendszergazda / Rendszermérnök

Fórumok

Netvertising Kft.
Senior rendszergazda, rendszermérnök
munkatársat keres

Cégünk kiváltképp webes technológiákra összpontosítva végez kutatás-fejlesztési és üzemeltetési feladatokat nemzetközi közönség kiszolgálására. Innovatív sysop csapatunkba keresünk kihívásokat kedvelő, elhivatott, nagy tapasztalattal rendelkező UNIX gurukat, senior rendszer mérnök pozícióba.

Feladatok:

  • Több milliós napi látogatottságú webes szolgáltatások rendszerfelügyelete
  • Ubuntu Linux alapú szerverek telepítése és üzemeltetése
  • Fejlesztői csapat szakmai támogatása
  • Új "highly scalable" webes alkalmazások és rendszerek tervezése, kialakítása, üzemeltetése

Kulcsszavak:
#linux, #mysql, #redis, #mongoDB, #personaDB, #lvs, #jenkins, #gearman, #php, #bash, #nagios, #puppett, #git, #cacti, #munin, #moosefs, #vod, #lighttpd, #nginx, #hadoop, #conscience, #comprehensive thinking, #agile

Előnyt jelent:

  • Nagy terhelésű rendszerek üzemeltetésében szerzett tapasztalat
  • Csoport vezetői tapasztalat

Amit kínálunk:

  • Stabil hátterű cég
  • Belvárosi , kiemelkedően felszerelt, frissen kialakított irodai környezet
  • Fiatalos, dinamikus, összetartó, elhivatott csapat
  • Lehetőség és elvárás a folyamatos szakmai fejlődésre
  • Komoly szakmai kihívások, izgalmas munkanapok
  • Lean szemlélet, Agilis fejlesztési módszertanok alkalmazása

Munkavégzés helye: Budapest, Pest belváros

Jelentkezni: e-mailben, önéletrajzzal és fizetési igény megjelölésével : jobs@netvertise.us

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

fizetési igény megjelölésével -- azt hittem bizonyos szint felett már nem ez megy

God bless you, Captain Hindsight..

Jó egy előszűrőnek.

Ha beírod, hogy havi 10 millió Ft-ot akarsz, akkor a cég valószínűleg azt fogja látni, hogy ebben a munkakörben nem tudsz annyi hasznot termelni, ami elegendő az eltartásodhoz. Ha havi 1 millió Ft-ot akarsz, akkor jó esetben már kétesélyes a dolog, ha jól megy a cégnek, akkor behívnak interjúra, ha nem, akkor nem. Ha havi 100 ezer Ft-ot írsz be és meggyőző az önéletrajzod, akkor mindenképpen behívnak, mert olcsó vagy, ennél biztosan többet termelsz.

(A konkrét összegek nyilván kitaláltak és őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mennyit érhet egy ilyen ember (de érdekelne, aki tudja, írja meg :-) ))

Szerinted van (lehet?) abszolút értéke egy embernek?
Ha mindenhol fillérre azonos fizetést kaphatna adott tudással valaki, akkor nem zavarna, hogy a munkát keresőtől várják el, hogy ismerje a saját értékét. De így, hogy azonos tudással az egyik helyen minimálbér a "versenyképes", máshol meg az átlag ötszöröse... gyakorlatilag elvárják, hogy a többiek alá licitálj, így nyomva lefelé a béreket.

+1

Tegyük hozzá, hogy jártam úgy (igaz kb 10 éve), hogy behívtak. Minden ok volt. Telefonáltak, hogy még egyszer menjek be, beszéljük meg a részleteket személyesen. (elment kétszer az egész nap, plusz az utazási költség) és a végén kiderült, hogy minden ok, ha gondolom fel is vagyok véve, de csak a megjelölt bér felét tudják adni (nagy cégről volt szó). Az akkori munkahelyemen eleve többet kerestem. Megkérdeztem a HR-t, mi a fenéért szívatnak, gyakorlatilag bércsökkenéssel várják el, hogy váltsak munkahelyet, erre jött a bullshit, hogy náluk van lehetőség továbbképzésekre az IT más területén is és én milyen rohadt jól képzett leszek 5 év múlva.
Szóval ez egy pályakezdőnek biztos jó, de alapvetően ha egy cég nem ad infót a fizetésről, akkor nem veszem a fáradtságot, hogy elcsesszem rájuk az időm. Fordítva ülünk a lovon. Az még mindig korrektebb, ha mondjuk az adott területen belefér 400-500 ezer havi bér és azt mondja, hogy 350 ezer kezdőfizetés, aztán lehet alkudozni, de legalább tudom, hogy kb mennyi az annyi és ha jelenleg 500-at keresek, akkor nem is raboljuk egymás idejét feleslegesen. Persze ez csak személyes vélemény...
üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

Nem, az embernek önmagában nem lehet abszolút értéke. Ellenben az ember+cég kombinációnak van abszolút értéke - pontosan annyi, amennyi értéket együtt képesek megteremteni. Ez egyáltalán nem azonos a fizetéssel, az számos más faktort is tartalmaz, pl.:

- az ember vagy a cég ügyes alkudozása
- a hiányok (pl. az embernek nincs munkája éppen vagy a cégnél nincs éppen olyan ember, aki el tudná végezni az adott munkát) kihasználása valamelyik oldalról
- a főnök unokaöccsének levés az ember oldaláról
- millió más dolog.

A munkakeresést én mindig úgy fogtam fel, hogy egy olyan folyamatról van szó, ahol mind a munkavállaló, mind a munkaadó keres. A hup-os threadekben mindig azt érzem, hogy nagyon kisarkítottan kizárólag a munkavállaló oldaláról nézitek ezt a problémát, úgy, hogy neki mi lenne jó. Ez igazából mindenki dolgát megnehezíti...

Bocs, de engem, mint munkavállalót miért érdekeljen (ha történetesen van munkahelyem, nem vagyok teljesen kiszolgáltatott helyzetben), hogy a megcélzott cégnek megéri-e a foglalkoztatásom. Akkor csak azt nézem, hogy egy esetleges új hely "ár/érték aránya" előrébb vinne-e, megérné-e váltani.
Épp ezért kellene, hogy a "tisztelt" munkáltatók is adjanak legalább egy intervallumot, hogy kb. mennyit jelent forintosítva a "versenyképes jövedelem".
Hogy az adott határokon belül hová lövöm be magamat, az már legyen az én gondom, de amíg ködösítenek és nekem kell találgatnom, hogy ők mit hajlandóak/képesek áldozni a foglalkoztatásomra... (amiről sok esetben kiderül, hogy még az sem igaz - két ex kollégám is járt így. Egyiknek asszem, szerencséje volt, talált normális helyett, a másikból meg úgy tudom, újságíró lett :D)

Azért nem érdekel, mert ha nem vagyok kiszolgáltatott helyzetben, nincs szükségem minél hamarabb új munkahelyre, akkor eleve nem jelentkezek olyan helyre, ahol nem képesek megfizetni azt az összeget, amivel előrébb vagyok az aktuálisnál.
Ennél érthetőbben nem tudom megfogalmazni.

Az a nagy igazság, hogy van az a CV és van az a pozíció, hogy az adott CV tulajdonosáról lehet tudni, hogy még ha be is vállalná az adott pozíciót és a hozzátartozó fizetést, és teljesen korrektül el is tudná látni a feladatokat, a cég szempontjából akkor is zsákutca lenne az illető, mivel belátható időn belül tovább fog lépni. Ha a cég tudja előre, hogy nem fog tudni az illetőnek később megfelelő pozíciót felajánlani (vagy az igazi képességeit nem fogja tudni megfizetni), akkor az lehet racionális döntés, hogy eleve nem őt választják = túl jó az adott pozícióra.

és ilyenkor (is) dobja be a reménybeli leendő munkaadó a "köszönjük a jelentkezést, de sajnos túlképzett a pozícióra" kártyát. Persze ezt sokszor olyankor is bedobják, mikor egyszerűen csak nincs pofájuk bevallani, hogy 4 ember munkáját akarják elvégeztetni veled, de csak közmunkás bért hajlandóak fizetni.

personaDB meg puppett

Az kimaradt a hirdetesbol, hogy adult site uzemelteteshez kell valoszinuleg az ember ;)

Bovultok? Vagy nem birta tovabb az elozo ember?