Linksys WAP54G Acces Point nem hajlandó bootolni

Fórumok

Sziasztok!

Nemrég előkerült egy Linksys WAP54G AP a raktárból , és gondoltam kicsit játszom vele.

Tettem rá egy 8cm-es hűtőt , illetve egy DD-WRT FW-t , és kb 4-5 napig pöpecül működött , aztán félreraktam , 1-2 hétre mert nem volt időm foglalkozni vele.

Aztán tegnap ismét elővettem , és sajnos azt tapasztaltam , hogy ha áramot kap , akkor a hűtő felpörög , viszint a ledek az elején nem villannak fel , és nem is szórja a jelet , illetve lanon sem érzékeli a csatlakoztatott eszközöket.

Szerintem valami FW hiba lehet , de sajnos nincs ötletem , hogy ilyenkor mit lehetne tenni a helyreállítás érdekében , vagy esetleg a hibafeltárás érdekében.

Ha van valami ötletetek esetleg , vagy tapasztalatotok ezzel kapcsolatban , akkor szívesen várom a véleményeteket / tanácsotokat.

Köszönöm előre is a segítséget!

Hozzászólások

Minek kellett rá ventillátor? Szerintem nem éri meg foglalkozni vele, elavult.

Ha mindenképp játszani akarsz vele akkor a minimum egy usb-soros (ttl, 3.3v) adapter amit rákötsz az AP megfelelő pin-jeire. De még hasznosabb lesz egy Raspberry Pi, azzal elvileg újra tudod írni a flash-t is ha van az AP-n JTAG, ami több mint valószínű.

Pedig tényleg leírta. Esetleg szerzel valahonnan egy párhuzamos portot, és néhány ellenállással van egy jtag kábeled.(keress rá neten) És játszadozhatsz kedvedre.

---------------------------------------------------------------
Ritkán szólok hozzá dolgokhoz. Így ne várj tőlem interakciót.