Milyen mobile device management szoftvert használsz Android eszközeiden?

Fórumok

Milyen mobile device management (aka MDM) szoftvert használsz Android eszközeiden? Néha anti-theft néven is futnak ezek a szoftverek. Elsősorban azok érdekelnének, amelyek tudnak távoli menedzsmentet, mint. pl. eszköz lezárása ill. törlése távolról. Nem lenne hátrány, ha ingyenes lenne, de ez nem feltétel.

Nagyon érdekelne, hogy ha Cyanogenmod van egy eszközön, akkor mennyire szűkülnek be a lehetőségek MDM ill. anti-theft szoftverek terén. Azt olvastam, gyakran előfordul hogy egy-egy szoftver, amely a rendszer integritását is ellenőrzi helyből nem működik CM-en, mert csak a gyári Android rendszereket gondolja biztonságosnak.

Kinek mik a tapasztalatai ezen a téren?

Hozzászólások

Avast teljesen jól ment többféle főzött ROM-on is. Legalábbis egy éve, amikor néztem. Egyébként a Google eszközkezelőt használom. Ez szintén.

Üdv
------------------------
Everyone is a winner*

Zoner Mobile/Tablet Security.. Van benne minden, reklám.vizsgálat, távoli lezárás, SIM-védelem, antivírus, feketelista. És alig eszik erőforrást, Cyanogen.t is bírja..

God bless you, Captain Hindsight..

Sajnos úgy látom, hogy a Zoner Mobile Security nem tudja a biztonsági törlést. Sem automatikusan, sem SMS-re. Riasztani tud, helyzetet meghatározni stb. Szimpatikus benn, hogy nem kell sehová regisztrálni emiatt, nem kér e-mail címet stb. CM alatt is megy. Kár, hogy nincs benne távoli vagy automatikus törlésre lehetőség. Vagy csak én nem találom?

Novell ZENworks Mobile Management. De ez nem ingyenes.
-------------------------------------------