Tudtok egyszerű androidos telefon Viberhez jó ár/értékkel?

Fórumok

Tudjon wifi-t és simán tudjam a Vibert rendesen használni szóbeli beszélgetéshez. Bírja sok évig a telefon és nem lenne baj, ha az aksija nem merülne le olyan hamar még készenlétben sem.
Samsung kilőve, rövid időn belüli elromlásokban már eleget bizonyított. Lenovora már gondoltam, nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban. Cubot C7-et is láttam már.
Ebay-en nézegetek, 10-15 ezer Ft zsének szerintem elégnek kéne lennie ilyen alapvető dolognak, mint a Viber használata. Nem játszani akarok rajta, csak a Viber használata miatt kell és a használata során ne akadjon a rendszer/telefon. De nem merek csakúgy vásárolni, nektek meg talán van némi tapasztalatotok.

Hozzászólások

Kicsit nagyok az igények ehhez az árhoz. Évekig egyik sem fog menni. Be kell látni, hogy ma nem hosszútávra gyártanak eszközöket. Az akku meg... Okostelefon nem arról híres, hogy sokáig bírják az akkuk.
AZ előző telefonom mondjuk erre rácáfol, de olyat már nem kapsz, kifutott. Most cseréltem le (nem mintha sok baja lett volna) egy Overmax OV-Vertis-02 Plus-ra. Eddig elégedett vagyok vele, viszont ez árban magasabb az általad elvártnál.

Nokia E72. Nekem 1 hétig bírja az akksija. Használtan vettem 25k körül boltban, szerintem Vaterán simán hozzájutsz 15ért egy lelakottabb példányhoz, viszont nem Android. Utóbbiról nem tudom, hogy előny-e vagy hátrány.
Szerk.: Egyel feljebb.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"