szeretjuk a magyarokat

Határon túlra sem broadcast, sem online nem sugározhat Forma–1-es közvetítést az MTVA.

koszonjuk

+ a romanok is mas csatornan sugarozzak amihez szolgaltatot kell valtani...

nemreg vettem szobaantennat igaz a dvb-t nincs kodolva?

Hozzászólások

A MinDig TV féle nincs (részben) kódolva.
Tehát az M1 szabadon fogható.

-------------
"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban - kis idő múlva rájössz: Ő ezt élvezi..."
Winben blogja

magyarország megvédi a határon túli magyarokat - a nyugati mételytől mint pl. az f1 magyarul, meg a kóceráj uniótól..., meg a bankárok beszivárgásától, jó sok belső információval..., meg a multiktól, kivéve persze akik tejelnek pl. együttműködési szerződés keretében... - mert,
magyarország jobban teljesít:)

úgyhogy örülj neki, hogy nem kell nézned az a népbutító, polgársanyargató, ateista, bankárbarát, multidicsőítő, luxusprofitos formula 1-et.

Én asszem (FIXME!) picit fordítva van: a nem orosz, H-val kezdődő szavakat ejtik g-vel - így jó példa a "gamburger", csak más ok miatt (meg ha igazat mondott anno a tanárom, Hitlert is "Gitler"-ként ejtették)

Egyébként félreolvastad - Gjarmat azaz gyarmat akart lenni, szerintem .... :)

Ne kattints ide!

nCore ott nincs? ;)

--
Fontos! Ha berágok, nem feltétlen személyed ellen szól...
openSUSE 13.1 x86_64

Az ismétlést tudtommal meg lehet nézni.

Szerzel egy magyar vpn-t, és nézheted a mindigtv appal. Vagy elofizetsz valamilyen tányéros tvre, magyar címmel, aztán kiviszed romániába

Ez is IP-re van szigorítva?
(ezt nyitja meg egy popupban. Nálam most megy, korábban nem próbáltam.)

A közvetítések jogdíja általában attól függ, mekkora területre/nézőszámra kérik. Az MTVA a magyarországi közvetítésre vásárolt jogot a magyarországi adófizetők pénzén, vélhetően sokkal olcsóbban, mintha ennél jóval nagyobb területre (műholdas terjesztésre) kérte volna.

Emlékszem tavaly az útsó futam után utalt rá a műsorvezető, h csak reméli, hogy jövőre [azaz idén] lesz egyáltalán F1 közvetítés az MTV-ben. Valószínűsítem, h ezt a korlátozott műsorszórást is elég nehéz lehetett kiharcolni. Egyébként Dávid Sándor óta,a Szujó Zoli és Wéber Gábor által közvetített futamok azok, ahol nem kell azon dilemmáznom, h kikapcsoljam-e a hangot v. sem. Bár most az új motoroknak van rettenetes hangjuk.

Miért lett volna nehéz kiharcolni? Ki kell fizetni a jogdíjat, és kész. Ha több jelentkező van, akkor nyilván az kap jogot, aki többet fizet. Viszont, tudomásom szerint, minden országban csak egy tévétársaság kaphat jogot a sugárzásra. Legalábbis régen így volt. Azaz, ha Romániában az egyik társaság kifizette a jogdíjat, akkor ott már a magyarok nem sugározhatnak. Például a Rai Uno-n is a fekete képernyőt lehet bámulni Olaszországon kívül a Forma-1-es közvetítés alatt.

-----

(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Én Szujó szavaiból arra következtettem akkor, hogy reális esély volt arra, hogy Magyarországon sem lesz idén F1 közvetítés, egyáltalán. pl. a tavalyi közvetítések egyik szponzora Szovjetszkoje Igrisztoje gyártója botrányba került, mert félrevezette a fogyasztókat

Mintha azt is mondta volna, hogy idénre megtanulnak alapfokon olaszul. Kíváncsi vagyok, sikerült-e, mert erre az évre is Ferrari-szopóágat várok. :)

Ha Szujó nem kiabálna feleslegesen, sokat adna az élményhez.

Hang szempontjából a V6 szerintem előrelépés, de a fordulatszám... ennyi pénzért többet várnék. Az üzemanyag-mennyiség korlátozás nem az F1-be való.

:)