Jó hétnek nézek elébe

Már nem emlékszem pontosan, hogy történt (talán twitteren vagy facebookon láttam), hogy jön Magyarországra a Limp Bizkit.
A Sopron fesztiválra el akartam menni, amikor voltak, de nem volt elég pénzem (pont akkor kezdtem el dolgozni).
Tavaly elkezdtem a bakancs listámat és felkerült rá többek között, hogy elmegyek egy Limp Bizkit koncertre! Ha minden jól megy, akkor június 16.-án az Aerodrome fesztiválon beteljesül eme álmom és kihúzhatom a listáról. :)
Sziget fesztiválon voltam Papa Roach koncerten kb 8. sorban és eszméletlen jó volt! Egy ilyet alig lehet szavakkal leírni, ott kell lenni és érezni! :)
Volt még akkor: Skindred, Disturbed (cickó mutogatás, amire megállította a zenét :D ), Depresszió, Faithless (itt egy csajt a nyakamba vettem, hogy láthassa őket), Ill Nino 30 Second to Mars (lézershow), Kamelot, Muse is, amik szintén állat jók voltak. Valahogy sikerült mindig 3 sorral a pogózók mellé kerülni, úgy hogy szerencsére kimaradtam belőle. :)
Holnap jön a South Park játék, amit egy kisebb szívás után sikerült végül is megvenni. Videókat elnézve durvább, mint amire számítottam.
Szintén holnap BL, kedvenc csapatom a Bayern München játszik Arsenal ellen (bakancslista egy másik eleme, hogy elmenni egy mérkőzésükre).
Most látom, hogy csütörtökön Need for Speed a mozikban, wow.
Pénteken elvileg búcsú buli. Mondjuk ettől picit tartok! :D

Kop-kop-kop

Hozzászólások

Nem rossz program!
Én a hétvégén Ossian koncertre megyek, nálam a magyar rockzenében az az etalon! :)

Nekem annó a bakancslistámon nagyon a Paramore nevű zenekar volt, annak idején, mikor beléjük voltam zúgva, egy tengerentúli nyaralás alkalmával pont ott koncerteztek ahol én nyaraltam.
A gond csak az volt, hogy a koncert kezdése előtt fél órával indult hazafelé a gépem.
Ezzel szemben viszont ugyanazon a héten sikerült az NY-i Hillsong csapatot megnéznem magán a törzshelyükön. Tudni kell azt, hogy az ő zenéjükön nőttem fel és ők inspiráltak annak idején a zenetanulásra is.

Szal ja.
élmény^élmény

-------------
"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban - kis idő múlva rájössz: Ő ezt élvezi..."
Winben blogja