Editor keyboard honnan?

Avid media composer 7-hez szükségem lenne ún. editor keyboardra (nem tudom mi a magyar neve vagy hogy egyáltalán van-e neki ilyen). A kínálatot nézegetve szomorúan konstatáltam, hogy csak ocsmány dizájnú kínai billentyűzetek vannak ilyenbe méregdrágán eladva. Másik verzió, amit árulnak, az átalakított MAC billentyűzet, ami még jól is néz ki, de az ugye nem használható Windows alatt (fixme).

Arra gondoltam, hogy inkább vennék egy olcsó Chicony billentyűzetet és kicserélném a gombjait színesre. De hol kapok media composer 7-hez való cseregombokat, lehetőleg Magyarországon? Kinyomtatható matricakészletet találtam, de parázom, hogy hamar felkopik a szélük és úgy nem látom sok értelmét a dolognak...

Hozzászólások

Szerintem a Mac bill. jó lesz neked, ha tetszik és megfizeted. Elvileg sima USB-s cucc, mennie kell PC-n - igaz, eddig csak fordítva próbáltam, úgy semmi gond.
Az átalakítás bajosabb, mert az adott billentyűzethez kell(ene) billentyűket szerezned, hiszen minden típus más. Esetleg még feste(t)ni lehetne az eredeti billentyűket.

Szinten a nem olcso kategoria, de legalabb jo minoseg a wasdkeyboards, es annyira egyedire csinaljak neked amennyire kered.

Egyedileg csináltatni bármit is nem biztos, hogy olcsóbb. Sajnos kétlem, hogy lenne kimondottan erre szakosodott cég Mo.-n :(
E-bay-en körülnéztem, ~18k HUF környékén vannak egész barátian kinéző (nem gagyi) darabok (Mac slim, alu bill. koppintás PC-hez, ilyesmi). Véleményem szerint ezt a speciális igényt normális minőségben sokkal olcsóbban nem úszod meg.

makettfesték, kisecset ???

van minden szín, ... billencshez az oldószereset humbrolt használtam, körben festettem a billetyű szélét, a felszínét maszkoltam, 3-4 napig száradt feltűzve 1 szál gyufára

// a billentyű power gombját festettem körbe, és kiragacsoltam a falra a felhasználóknak, hogy "A számítógép a piros gombbal kikapcsolható" mivel a dobozon levő power gombot többször olyan erővel nyomták+, hogy az a dobozba beszakadt, és taknyolhattam melegragasztóval // :):):)
_____________________
www.pingvinpasztor.hu

Ugyanilyen celbol adtam egyszer egy baratomnak egy strapabiro regebbi dell billentyuzetet, amit o felmatricazott maganak. A pontos eljarassal nem vagyok tisztaban (valoszinuleg szines nyomtato + cellux, vagy matricapapir), de legalabb ot eve hasznalja. Nemreg lattam, teljesen jo allapotban van meg.