E-cigi

Fórumok

Úgy látom még csak blogok születtek a témáról, ezért nyitok neki egy topikot.

Szóval én is beálltam a sorba.

Lassan fél éve ezt szívom, 24mg-ról lementem közben 9-re. Viszont a dohányzást is megtartottam mellé, 1-2 hetente veszek egy doboz cigit is. leginkább italozáskor, vagy egyéb különleges eseményekre. De csak akkor szívom, visszaállva a normál kerékvágásba marad csak az e-cigi.

Utólag rájöttem hogy hiba volt, ugyanis hiába viszem be e-cigi-vel a nikotin adagomat, Ezen alkalmak közeledtével várom a rendes cigit mint a messiást. Ráadásul mivel az e-ciginél nincs 1 szál, illetve a telítettség érzet is nehezebben alakul ki (még se fullasztom meg magam CO-dal) ezért teljesen megváltoztak a dohányzási szokásaim. Ilyenkor felválltva lóg mindkettő a számban :(

Gondoltam rá hogy ezekre a hétvégékre kellene tartanom egy 24milis ormótlanul dohányos ízü lötyit, meg egy dual coil kazánt, akkor biztos nem lenne kedvem rendeset is szívni. De úgy sem állnám meg hogy máskor ne szívjam.

Van itt valaki aki maga keveri a levest? Miket használ? Meddig érlel? Használ valamilyen adalék anyagot, vagy csak aromát?

Ki milyen típusu kazánra esküszik? Én üvegszálas integráltal kezdtem, de akárhogy szívtam, és akármilyen üvegszállra cseréltem, 1 nap után mindig megbarnult, megégett a lötty, aztán moshattam/égethettem ki. Ezért váltottam tank rendszerűekre, ott nincs ilyen problémám, ha meg is ég, az nem tud visszafolyni a tankba. És elég hetente takarítani.

Lehet diskurálni. :)

Hozzászólások

Ez az egész gyengeség. Leszokni egyszerű. Ahányszor ráakarsz gyújtani igyál meg 2 dl vizet. Minimum 2 dl-t! Nem egy kortyot. Két decit. Ja! Vizet, nem üdítőt vagy sört.

Hidd el, pár hét és már nem is leszel szomjas. :) Addigra pedig lecsökken a cigi utáni vágyad.

Miért működik? Mert hamar nem akarsz inni egy kortyot sem és így két ívás közti eltelt idő folyamatosan nőni fog, miközben az agyadban ki lesz cserélve a cigi vízre.

Ez is egy megoldás, de az agy vágyakozása a nikotin után magában egy hatalmas gyengeség. Nem próbáltam, de Champix gyógyszerrel át lehet verni az agyat és a kezelés végén tiszta lappal lehet indulni, mintha rá sem szokott volna az ember a füstölésre.

OFF: Gondolom a telefonon való félregépelés az oka, de vicces volt olvasni az „ívást” ivás helyett. :-)
--
this comment is cc by-nc 2.5

Kibírható. Én vállalnám. Mindennek ára van. :-P Ezért kell egy ideig több emberrel figyeltetni magad, hogy nem változik-e meg a magatartásod, viselkedésed. Persze minden ember máshogyan reagál mindenféle gyógyszerre, ezért ha veled ilyen történne, akkor nem vagy szerencsés a gyógyszer szedését illetően.

Ezeket azért írják bele a betegtájékoztatóba, hogy ne lehessen perelni őket, ha ilyen előfordulna.
--
this comment is cc by-nc 2.5

ui.: sejtettem hogy bele kellett volna írni: Ez a topik nem a cigi leszokásról szól, hanem az elektromos cigarettáról. Az antidohányosok, cigiről már leszokott büszkék és/vagy irigyek ne akarják megmagyarázni hogyan kell vagy hogyan nem kell leszokni. Nem azért, mert nincs igazuk. Azért mert van más 100 topik/blog ami már erről szól, itt a hupon is.

Jelenleg 12 mg-os folyadékokat keverek magamnak. Néha szoktam használni az e-cigarettát (talán én is fél éve kezdtem el?), előtte nem juttattam magamba közvetlenül ilyen jófajta anyagokat. Teljesen jól megvagyok a Helix V3 integrálttal, a löttymegégés és a barnulás nekem csak akkor jött elő, ha túl kevés volt már a patronban, vagy sokáig hagytam állni a liquidet és megbarnult.

Érlelni valahogyan úgy szokás (itt), hogy vásárlás után kupak nélkül kell hagyni 1-2 hétig talán? Azon kívül nem szokás mást. Majd felfrissítem a tudásom, ha érdekelnek a részletek.

Keverni annyit és úgy szoktam, hogy van valamennyi VG 0 mg-os, ízes-aromás, amit hozzákeverek valami dohányízűhöz és ahhoz jönnek még a kedv szerint kiválasztott nem 0 mg-os tartalmú löttyök és így változatos ízkavalkádot lehet kotyvasztani és jó füstje is van, élvezetes pöfékelni.

A háztartásban nem én vagyok a profi ebben, én csak lesem tőle a praktikákat. :-)
--
this comment is cc by-nc 2.5

ha itt, vagy akár priviben tudnál adni egy linket arról hogy honnan rendelitek a helix-et, azt megköszönném.

Nálam úgy egy patront bír úgy, hogy nem is engedem kiürülni: Először elfogy a fele, rátöltök, elfogy még egyszer a fele, akkor már láthatóan megsötétedett. Ha újra rátöltök egy felet, akkor meg karamel barnára ég a teljesen világos leves is.

Cseréltem fűtőszálat, na az még roszabb volt, alig nedvesedett át.

Keverés alatt azt értettem amikor natúr vg-t meg pg-t veszel, nikotinos 36mg-os alapfolyadékot, meg aromákat.

http://www.eliquidonlineshop.hu

Innen rendeltem eGo HELIX V3 EVOLUTION 1,8 OHM és eGo BLACK STYLE 1100mAh eszközöket, de rákeresve most csak ilyet találtam.

Elnézést, félreértettem a keverés fogalmát, mindketten kellőképpen felhomályosítottatok! :-)
--
this comment is cc by-nc 2.5

http://inawerashop.com/ Aki nem tudna itthon nikotinos folyadékot beszerezni. Nagyon korrektek. Egyszer hagytak ki valamit a rendelésből, másnap már postázták is a hiányzó terméket + ajándék aromát.