[KERESEK] Lenovo T410 dokkoló

Hibátlan állapotú, maximum esztétikai hibás dokkolót keresek! Tápegység nem fontos, az van 3 is :D

Hozzászólások

[H]UP valaki ?

------------------------------------------
"Nincs ez el**szva, csak másra lesz jó!"

Ph-n van egy csomó, type 4337, vagy jobb esetben type 4338 kell neked sztem. Utóbbin két digitális monitor kimenet van, előbbin egy D-sub és egy DVI (vagy displayport).
Nemtom fontos-e, én olyat vettem, amihez van kulcs is. Elképzelhető, hogy ninsc hozzá töltő, vagy adapter, ki hogy hívja. Azzal is számolj, ha esetleg kellene az is.

Lőttem egy olyat ami dokkoló, adapter nicns hozzá, de az nem baj mert nekem van 3 ... viszont 2 kulcs is vann hozzá, és ki is próbálhatom. Szal köszi a tippet, eszembe se jutott volna a prohardware :D

------------------------------------------
"Nincs ez el**szva, csak másra lesz jó!"

Szolid UP-polásként egy kérdés: találkoztatok már olyannak, hogy a T410 nem ül bele pontosan a dokkolóba? Ráteszem a gépet és elég erősen rá kell nyomnom, különben nem kap tápot. Ha megmozdítom, már csippant is, hogy nincs töltés. Ugyanezzel lehet kapcsolatban, hogy nem mindig érzékeli a rendszer helyesen a dokkolóra dugott monitort.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

Erősen rányomod, nem piszkálod.
Csak akkor teszed rá/veszed le, ha tényleg kelle. Az interfész ennek is az Achilles-sarka, ami idővel elkophat, lötyöghet, kontakthibássá válhat (vagy éppen a gépen lévő ellendarabja).

Esetleg megnézni, hogy a kilökő tüskék visszacsúsznak-e rendesen ráfektetéskor.