Lg-DM2352D-PZ Monitor/Tv - TV részen a kép néha elmosódik

Sziasztok!

Körülbelül 4 hónapja vásároltam egy LG-DM2352D-PZ Típusú Monitort, ami rendelkezik koax csatlakozóval is , azaz képes az analóg/ digitális tv adások megjelenítésére is , illetve tud 3d-s megjelenítést , és USB-eszközről tud lejátszani multimedia tartalmat.

A problémám a következő:

Ha tv-t nézek ( Analog UPC Kabel TV) normál , és nem pedig 3D módban, akkor a kép néha elmosódik , függetlenül attól , hogy mennyire gyors a mozgas , illetve, hogy mennyire sötét vagy világos a megjelenitendő kép, ugyanez multimedia lejátszás esetében nem tapasztalható.

Észrevétel:

Nem tudom ez mennyire normális , de ha sötét a kép , akkor látszik , hogy a jobb alsó sarokban erősebb megvilágítás van , mint a többi sarokban , ahol gyakorlatilag nem is látszik ez a megvilágítás, ez csak sötét képen tapasztalható.

Ha valakinek van valami ötlete vagy tapasztalata ezen hibával , észrevétellel kapcsolatban , az írja le , minden ötletet szívesen várok.

Hozzászólások

Hasonló monitorunk van, csak a nagyobb testvére (2752d). Nagyon szép, tűéles a TV képe, nincs semmilyen elmosódás. Igaz, én nem analóg, hanem kizárólag digitális csatornákat nézek vele (leginkább a Digi Animal World HD-t). Szerintem ezek a monitortv-k már nem analóg műsorok nézésére vannak kihegyezve. Az analóg adás 720x576-os felbontása a monitor 1920x1080-asán nagyon rondán festhet, pláne, hogy ezekben a készülékekben nincs is annyi beépített zajcsillapító, képjavító, mint a rendes TV-kben. Majd kijavít valaki, ha rosszul tudnám...

Nekem a 2752-es nagy testvére van , és kifogástalan.
A zavaró nagyságú bevilágítás egyedi hiba lesz , mert többet is láttam belőle és nem tapasztaltam.
Vagy beállítási probléma.(magas fényerő)
Nem rossz az analóg része sem , egy kicsit nagyobb jelszintet kíván az analóg tuner az átlagos TVk-hez képest.
Nézd meg a kábelt és a csatlakozókat.