[Megoldva] Cyanogenmod nightlies

Fórumok

Hi,

Egyszer valamikor elromlott par funkcio a telefonomon ami korabban mukodott. Szeretnem megkeresni az utolso verziot, ahol meg mukodott (arra tippelek, hogy az ICS -> JB valtasnal romlottak el a dolgok, de jo lenne pontosan kideriteni).

Szoval a kerdes: elerheto-e valahol az osszes nightly? A get.cm -en csak az utolso nehanyat talaltam es Google pajtas sem segitett (vagy nem kertem eleg szepen).

Koszi,

/sza2

Hozzászólások

Esetleg konkretizálni pár dolgot?
Készülékgyártó:
Készüléktípus:
Elromlott:
Köszi :)

Ok: LG-P990, bar nem gondolom, hogy ez relevans.

Az erdekelne, hogy hogyan erheto el (elerheto-e egyaltalan) az osszes nightly build valahogyan. A get.cm oldalon (ugy gondolom ez resze a "hivatalos" CM-nek) fent van az osszes tamogatott telefonhoz a cucc, de csak az utolso par verzio.

Elkepzelhetonek tartom, hogy az osszes file archivalva van csak nem lehet elerni oket. A telefonomhoz a legujabb a http://www.get.cm/get/jenkins/43912/cm-10.1-20131006-NIGHTLY-p990.zip de talan ott vannak a regebbiek is esetleg http://www.get.cm/get/jenkins/NNNNN/cm-XX.X-YYYYYYYY-NIGHTLY-p990.zip modon csak sajnos pl. a .../jenkins/ konyvtar nem bongeszheto.

A kerdes szempontjabol szinten irrelevans, de tobb dolog is elromlott valamelyik verzio ota (bluetooth, kamera, tethering, tul gyorsan merul, etc.), de jelen topicban nem erre keresem a valaszt (terveztem nyitni annak egy masik temat, bar ez a mostani ahhoz kepest kifejezetten altalanos kerdes, de meg erre sem szuletett eddig hasznalhato valasz, sot szinte semmilyen), hanem arra, hogy letolthetoek-e a build-ek.

/sza2

Mégis milyen telefonról van szó? Például az én Defy kütyümhöz jó ideje nem jött ki "hivatalos" CM7 nightly (nyilván régi holmi már), de az XDA-n azért csak van időnként egy-egy új build, és termszetesen visszamenőleg régebbiek is - én ott keresgélnék a helyedben.

Az igazat megvallva, nem szeretnek az xda forumban keresgelni es a mediafire* + baratairol toltogetni, mert egyreszt nem feltelten egyeznek meg a CM altal kiadottal, masreszt valoszinuleg nem talalnam meg az osszes built-et. Tehat nem az egyenkenti keresgeles a cel, hanem a http://get.cm oldalrol letoltheto build-ek (az osszes) visszamenoleg kb. 2012 vegeig.

A telefonhoz (LG-P990) heti/napi szinten keszulnek meg uj build-ek es kb. valamikor telen/tavasszal tortenhetett az "elromlas" de nem tudom mikor mert azon funkciok egyiket sem hasznalom napi szinten (http://hup.hu/node/127389#comment-1651192)

/sza2