Ez ám a karrier

Fórumok

Ironikus célzattal, kicsit kiakadva, de remélem érthetően...

Három év után ismét van állandó, bejelentett munkám. Oh yeah. Váltott műszak, ügyelet, ha szerencsém van ez együtt kijön 87 ezer HUF nettóra is akár egy hónapban és nincs juttatás. :-)))))))

Nyugi, nem hülyültem meg, de el kellett vállalnom, mert kifogytam-kifagytam és jön a tél. Magasról veri a híd alját. LOL. Ha belegondolok, hogy "volt idő", amikor jónéhány országot kiszolgáló webservice-t építettem Tallinban, hát nem gondoltam, hogy ide jutok 30 évesen... De hoztam pár szar döntést, magamra haragítottam az összes referenciámat mert amikor nem kellettem mert az összerakott rendszereimet már egy debil is el tudta nyomkodni akkor pedig minek terpeszkedjek tovább, kihajítottak sorban és ezt nem jól viseltem hogy finoman fogalmazzak, anyáztam, stb csak épp referencia (pontosabban hátam mögött leszólás ha megkeresték őket) hiányában nemigen jött össze semmi komoly soha többé. Aztán három év számlázgatósdi, DOCSIS meg CISCO barmolás itt-ott egy huszasért stb. max ennyit bíztak rám ezek után és volt minimálisan 100K elküldött állásjelentkezés, volt partnereknek való állásért kucsorgás (és önmagam leégetése), amelyekről aztán jobb nem is beszélni.

Röhögjünk együtt. Mert ez tényleg annyira szánalmas, hogy már röhej. Igen, elbasztam az életem a karrierem, légyszi röhögjetek rajta és mondjatok jó okosakat, kár hogy nem fogom olvasni mert teszek rá. Nekem meg már nincs lejjebb, az meg már egy év után nem érdekelt hogy ki mit gondol rólam úgyhogy nem fáj. Na bye guys, take care, have a good life ésatöbbi. Ide valszeg többet nem jövök mert értelmetlen. Csak okulásul - sose baszd le a volt főnökeidet ha kirúgtak, miután megcsináltál nekik havi párszázért fél év alatt olyan melókat, amit egy komplett cég százmillákért vállalt volna. LOL!!!! Mert még ha megkérdezik őket esetleg azt mondják, hogy szar munkaerő vagy.

Peace.

Hozzászólások

A karrierednek nincs vége, csak oldallépés után újra kezdődik.

Aminek vége van, az a gyerekkorod. Kellemetlen érzés, fiatalabb korban könnyebb elviselni, de igen, ma a 3. X felett tart a beállás időpontja.

1. Úgyis visszajössz
2. Nem feltétlenül a volt referenciáid mocskoltak be a potenciális munkaadóidnál
3. Állásinterjún nem fikázunk volt munkaadót (meg egyébként sem, mindenhol kapsz legalább tapasztalatot)
4. Szerintem inkább valamit Te szúrsz el következetesen az állásinterjún
5. Lásd: korábbi hozzászólások
6. Üdv a nagybetűs életben :)

Szerk.: 7. Ne aggódj, lesz ez még így sem

-----------
"640GB sokmindenre elég"

Ha munkát keresel, akkor kezdd az elején: írj CV-t.

Hogy is mondjam csak... szarni rá!
Ez egy ilyen világ. Ha végképp nincs más, kötélre még mindig fussa... max. lop az ember, azt már nem tudják rajta számon kérni.
(kissé cinikus, egyre sötétebb világképem kivetítése, mielőtt még valaki komolyan venné... - bár ha jobban meggondolom... :( )

Már bánom, hogy leírtam. Én a létezést semmire sem becsülöm, így ez az egész téma nem foglalkoztat igazán, de esetleg van aki komolyan veszi az ilyen hülyeségeket.

ui: viszonylag rövid időn belül hallottam két emberről, akik túlélték az ezirányú kísérletezést. Az egyik a nyolcadikról ugrott ki, a másik főbe lőtte magát. Ép ember már egyikből sem lesz és a céljukat sem érték el.

Kaptál az élettől egy kemény leckét, hogy hiába érezted úgy, hogy mindenki hülye, csak Te vagy helikopter, ez mégsem így van. Nem jól csinálsz valamit, és nem feltétlenül a munkádat. Nincs ezzel semmi gond. Ha van egy kis eszed, akkor megállsz és elgondolkozol rajta, hogy miért jutottál ide. 30 évesen még simán újra tudod kezdeni, kicsit higgadtabban, kicsit okosabban, és kicsit átgondoltabban. Ha nincs, akkor csinálsz mindent úgy, ahogy eddig, és maradsz ott, ahol vagy.

Az meg alaptétel, hogy interjún nem fikázzuk a volt munkahelyet/munkaadót. Hiába na, ezeket is tanulni kell, nem csak a webszerver konfigját. A hibát nem biztos, hogy másban kell keresni. ;) Ha ilyen stílusban nyomod állásinterjún, ahogy a post-ot megírtad, nincs abban semmi meglepő, hogy sehova nem kellettél. Lehetsz bármekkora ász szakmailag.

Havi nettó 87 ezer? Hm.. nézőpont kérdése, hogy sok vagy kevés... Családomban van olyan, aki a seggét verné a földhöz, ha keresne ennyit 6 év munkanélküliség után...

Sziasztok... csak azt akarom mondani és ezzel lezárni ezt az egészet, hogy elnézést kérek a hülyeségemért, egy gyenge pillanatomban úrrá lett rajtam az önsajnálat és ezért szégyenlem magam.

A HUP sok éve a legkedvesebb helyem, még akkor is, ha nem is vagyok éppenséggel aktív... És ezt ha akarnám, sem tudnám feladni. Csak tudjátok, néha nagyon *** amikor úgy érzed, hogy az élet nem fair veled és hogy óriási a szívás és a peremre kerültél. Holott talán jobb volna elgondolkozni azon, hogy talán az ember nagyon is azt kapja, amit megérdemel. És talán jobb lett volna a lelkisegély vonalat hívni, mint a ti agyatokat fel***-ni ezzel. Csak az volta baj, hogy relatív ismeretlenségem ellenére is szinte hazajárok ide, és úgy éreztem, hogy... nem tudom mit éreztem. Ez van. Hagyjuk a francba. Hülye voltam, kész.

Egyet megígérek - még egy ilyen lelkizős, picsulós hülye posztot nem fogtok látni tőlem. Ha egyáltalán. És még egyszer nagyon sajnálom. Megpróbálom összekapni magam és bízni abban, hogy lesz ennél még jobb.

Peace.