iATKOS ml2 & ml3u usb boot nem működik

Fórumok

Sziasztok!

A napokban azt a letöltöttem az iATKOS ml2 & ml3u verzióját , ami szerettem volna feltelepíteni egy dell n5010 illetve egy dell xps 1647-es notebookra!

A problémám a következő:

DL DVD Lemezről való bootolás esetén mindkét gépen kb 15-20 perc mire eljut a telepítés első lépéséhez, azaz a nyelv kiválasztásához, aztán folyamatosan pörgeti a lemezt , disk utility inditasa vagy egy naplo menupont eseten is. Fajlok masolasa ,a kiirt 14-15 perc helyett minimum 1 óráig tart , 3 probalkozasbol 2 nel 93%-nal kiirja a telepito , hogy sikertelen telepites.

A letoltott .dmg filokat transmac programmal irtam ki , viszont a lemez irasanak sebesseget ebben a programban nem lehetett meghatarozni , igy elkepzelheto , hogy 8x-es sebesseggel irtam , es az lehet a baj.

Gondoltam az usb bootolasara is.

Transmac 10.4-el restoreoltam egy 8gb-os pendrive-ra a .dmg filet, viszont mikor bootolni akarok arrol a pendrive-rol akkor nem csinal semmit, csak a kurzor villog a bal felso sarokban!

Valaki esetleg le tudná írni nekem transmac 10.4-ben hogyan tudom az irasi sebesseget csokkenteni , illetve , hogy mitol lehet olyan lassu a dvd-rol valo bootolas, illetve , hogy ha usb-rol akarok bootolni , akkor azt milyen programmal, es hogyan kellene csinalnom?

Elore is koszonom a segitseget!

Hozzászólások

Szia

Hasonló dologba én is belefutottam már (lelkes Hackintosh user vagyok otthon 2-3 éve), a tonymac féle megoldást ajánlanám inkább, van néminemű laptop supportjuk is, a fórumon hasznos segítségek találhatóak. iAtkos-t laptopra nemrég én sem tudtam feltenni (lehet én vagyok a náb).

Egyszerű installer gyártásához: http://myhack.sojugarden.com/

En az iBoot + MultiBeast megoldast modositatlan telepitolemezzel.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű