Fuji FinePix S9000 kezelőpanel

Kedves Fórumozók!

Bár nem új gép, nagyon szeretem.
Sajnos a beállító tárcsa tengelye eltörött. A service manual alapján szétszedtem a gépet. Külön a tárcsa nem cserélhető, csak egyben az a kis kezelőszerves panel (ezen csak a gombok és a tárcsa van, az elektronika nincs rászerelve).

A kérdésem, illetve kérésem: amennyiben valamely kedves fórumozótársnak lapul a szekrény mélyén egy működésképtelen példány, és volna olyan kedves, hogy felajánlja róla a panelt, szívesen megvenném.
Illetve ha ismertek bármilyen egyéb beszerzési forrást, vagy szervizet ahol ilyen régi géphez is tudnak alkatrészt szerezni, azt is megköszönöm.

Gábor
--

Hozzászólások

Amikor az S7000-emnek tonkrement a CCD-je, vateran vettem egy maskepp hibas peldanyt. Szerintem korulnezhetsz ilyen helyeken (plusz ebayen)
Esetleg ha guglival kiderited, hogy ez a tarcsa mennyire ter el a kulonbozo tipusokon (hogy az S7000-e belemegy-e a 9000-be), akkor lehet, hogy van is egy felesleges.

--
The programmers of tomorrow are the wizards of the future. You know, you're going to look like you have magic powers compared to everybody else. -Gabe Newell