Utolsó lehetőség, hogy ilyen HUP pólód legyen!

A PingvinBolt befejezi a szitanyomott HUP pólók értékesítését, a pólók mostantól már csak a készlet erejéig kaphatóak! Ha még szeretnél egyet, siess, hogy biztosan maradjon a Te méretedben!

www.pingvinbolt.hu

Hozzászólások

Nem látom értelmét. A HUP póló tulajdonképpen csak nyűg. Egy-két ember szeretett volna anno, ezért kezdetben a Linuxvilág (RIP) felvállalta, hogy csinál és vállalja a vele kapcsolatos összes gondot. Mondtam nekik, hogy ha tényleg minden nyűgjét a nyakukba veszik, akkor ok, de én nem akarok vele foglalkozni. Csinálták egy ideig. Aztán kisebb gondjuk is nagyobb lett ennél.

Akkor jött a Pingvinbolt, hogy ők csinálnák. Mondtam, hogy ha minden nyűgjét vállalják, csinálják.

Szerintem nincs sok értelme (sose volt) csinálni. Pláne nem, ha valaki ebben üzletet szimatol, mert ebben üzlet nincs.

Szerintem a legjobb ha hagyjuk az egészet nyugodni békében.

--
trey @ gépház

Nem látok én ebben semmi problémát. Nekünk személy szerint nagy segítség volt a bolt indulásakor, hogy a HUP partnere lettünk, ezért köszönet Trey-nek!
Az, hogy a mostani havi 1-1 eladott darab ellenére nem mondjuk azt, hogy hagyjuk a HUP-pólókat a fenébe, főként ennek köszönhető. Akár még arra is hajlandó lennék, hogy a HUP-os kínálatot - ésszerű keretek között - bővítsük, és ez nem igazán nekünk érné meg, hanem a HUP-nak. Természetesen ha ezt nem szeretnéd, ebből nem lesz köztünk vita :-)

--
Kum G.
Linux pólók HUP pólók Linux tanga

Ha akarod tovább csinálni, nekem mindegy. Amit írtál, nekem abból az jött le, hogy be akarod fejezni. Hogy ez a HUP-nak hogyan érné meg, azt nem tudom, mert - erősítsd meg vagy cáfold - sosem volt ebből a HUP-nak semmilyen haszna (nem is vártam belőle sosem semmilyen hasznot).

Ami volt a pólókon, abból újabb pólókat vettünk és azt szétosztottuk a HUP olvasók közt játékokon. Illetve volt, hogy egy tagnak (gkaroly) küldtünk belőle kis támogatást egy lift beszerzéséhez.

--
trey @ gépház

Az általad leírtakon túl az ilyen dolgoknak közösségépítő/közösségösszetartó ereje is van. Ha az elszámolás módján szeretnél változtatni, nyitottak vagyunk rá, keress meg!
Az eredeti terv az volt, hogy új szitanyomott pólókat nem csináltunk volna, a hímzett termékek körét pedig bővítettük volna. Azok helyben készülnek, és emiatt nincs gond a készleten tartásukkal sem.

--
Kum G.
Linux pólók HUP pólók Linux tanga

Nem szeretnék változtatni az elszámolás módján, mert továbbra sem szeretnék bevételt a HUP pólókból. Ahogy eddig csináltad, az teljesen korrekt volt. Ha szeretnéd folytatni, akkor folytasd. Én nem tudom felmérni, hogy mekkora igény van rá. Azt akartam inkább elkerülni, hogy muszájból csináld, mert azt nem szerettem volna.

Szóval, ha van igény, van kedv, van lehetőség, akkor tőlem mehet tovább.

--
trey @ gépház

Lassan következek rendelni megint egy adag pólót, egy cd-t tarts meg nekem is. :)

Érdekesség:
Rendeltem 2010 szeptemberében pólót, kb. 2 évig heti egyszer mosva volt, most már megkopott.
Rendeltem 2011 november végén, hetente vagy max. két hetente mosásba kerül mind, még nem koptak meg.
Rendeltem 2012 áprilisban teljesen rendben vannak.

Ing nem lesz esetleg? HUP -os Linux-os vagy Debian -os érdekelne.

No, en rendeltem, eddig nem volt, ezutan meg lesz :D

---
Apple iMac 20"
áéíóöőúüű