[Eladó] Szünetmentes bazár

hali,

ezek landoltak nálam, pincéből vihetőek. szerk: debreceni helyszín (ill. posta).

APC Powerstack PS450I, pár db
19" rack, gyári link

akkuk nélkül vannak. az RBC18 két akkuját összekötő kábel mindhez megvan, tehát nem kell a gyári 6/9 akku, hanem két noname szarból megél. a két bracket rajtuk van, azonnal beszerelhetőek. értelemszerűen switch-ekhez stb lehet érdekes, esetleg valami !kis! szerverhez 1UPS/1PS felállásban.

6e Ft / db

--

APC Smart UPS 1000 XLI, SURT1000XLI, 1db
19" rack, gyári link

akku nélkül. az RBC31 négy akkuját összekötő kábelek megvannak, ill. az akkukat tartó tálca is. tehát nem kell a gyári akku, négy noname szarral megél. a két bracket rajta van, a sín és a készülék okldalára csavarozandó "tényárok" viszont nincsenek meg (és ehhez azért kellhet, elég jó súlya van). Kis szerverekig bezárólag mindenhez jó ami egy rack szekrényben előfordul.

60e Ft

--

APC Smart UPS 3000 XLI, SURTD3000XLI, 1db
19" rack, gyári link

akku nélkül. az RBC44 kazetták ~marha sok akkuját összekötő kábelek megvannak, ill. az akkukat tartó tálca is. tehát nem kell a gyári akku, nagyon sok noname 12/5 vagy 12/6 szarból épített akkuval megél. asztali kialakítású, fedlap ás talpak megvannak. Ha rackbe tennéd, kell egy rack kit a sínekkel együtt. Ez egy tisztességesebb szervert is elbír.

95e Ft

--

APC Smart UPS SC1000, SC1000I, 1db
19" rack, gyári link

akkuk nélkül van. az RBC33 két akkuját összekötő kábel megvan, tehát nem kell a gyári 12/14 akku, hanem két noname szarból megél. a két bracket rajta van, a sín és a készülék oldalára csavarozandó "tényárok" viszont nincsenek meg hozzá (kompromisszumosan megoldható szerintem enélkül is, átlagos súlyú cucc). Kis szerverekig bezálórag mindenhez jó ami egy rack szekrényben előfordul.

45e Ft

--

Eaton 600/800 álló szünetmentesek, pár darab.
Új akkuval. Otthoni célokra kiváló cucc.

4e Ft / db

--

Effekta MH1000 álló szünetmentes, 1db
Akkuk nélkül. 12/7 megy bele, 3db. Akkukat összekötő kábelek megvannak. Ez egy szinuszos, online, feszültségszabályozós cucc. Hátulján 2db föltelt 220-as aljzat. Rád van bízva mire használod, "háztartási céllal" :) sok mindenre vitték ezeket anno.

30e Ft

--

általában vállalható állapotban vannak, de azért használatban / szállítva voltak. a 3000-es előlapjának elszállításkor letört két rögzítőkarom, ezt két db műanyagdarabbal majd pótolod.

örülnék ha személyesen tesztelnéd meg őket. ha hibát tapasztalsz, cseregarancia nincs - visszafizetési garancia viszont VAN, 1 hétig. ellenben a küldési / szállítási költségeket nem tudom állni. kiszereléskor akkucsere kérésének állapotában voltak. a legrégebbi kb 2 hónapja lett leállítva, a legfrissebb 72 órával ezelőtt.

ha számla kell, akkor (ERŐS nehézségek árán de) mehet, ekkor x1.2 x1.27. keress bátran!

Hozzászólások

Szia!

"Eaton 600/800 álló szünetmentesek, pár darab.
Új akkuval. Otthoni célokra kiváló cucc."

Ha jól értem ezek használhatóak egyből? Szünetmentes analfabéta vagyok. :)
A pince hol található?
Hány darab van pontosan?

igen, azonnal használhatóak: feltöltődik -> jöhet az áramszünet.
az ominózus pince a földszint alatt található :) egy debreceni épületben.
kettő példány maradt belőle, a többit már elpostáztam tegnapelőtt és tegnap.

(két ilyen UPS elfér egy csomagban, aminek a küldési díja jelenleg 1195Ft [darabja kb 7kg])

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Mivel en is analfabeta vagyok, annyit segitenel, hogy ezek egy 420W-s tappal rendelkezo, ismeretlen teljesitmenyu gepet kb. meddig tudnak eletben tartani? Nekem olyan 6-7 perc, amig le tudom allitani a gepet, ha jatek kozbe megy el az aram, arra eleg lehet?
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

igazából ez sok mindentől függ, az hogy 420W táp van a gépben az nem csak magában mérvadó. de talán ez segít, katt, pdf. a terhelést nézd.
_hasra ütve_ 5 percet bír egy átlagos játék-konfiggal (nyilván nem az 750W tápos és ezt ki is használó szörnyekre gondolok)
ja, a cucc bekapcsolható betáp' nélkül, ennek kihasználásra gondolom van ötleted...

--
Vége a dalnak, háború lesz...