android 4 billentyuzet magyar kiosztas

Fórumok

Syoval azt syeretnem, hogz a kulso usb billentzuyeten magzar kiosytas legzen, ekeyetes karakterekkel. :)

Meg lehet oldani? Beallitasokat hiaba nzomkodom, nem talalom. Amit meg igen, ay nem mukodik.

Hozzászólások

Mindössze egyetlen fizetős app van erre a marketen. Teljesen érthetetlen dolog. Már nézegetem hogy tudnám megoldani, egyelőre nincs rá időm.
--
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Valójában rendes magyar kiosztású touch billentyű sincs, ilyet is tervezek. Sajnos jelenleg nagyon leköt a munkám, és az utána történő pihenés.
Majdnem nulláról alapjaiban kezdeném, és egyszer talán ha kész lesz donate jelleggel raknám ki.
Megérheti a 3€-t, inkább azt nem értem hogy van kétmilló free fingós app, olyan free 3D-s játékok amiktől leesik az állam stb, egy ilyen eléggé alapvető cucc meg nincs. Ő itt fentebb pont ezt használja ki, láthatóan sikerrel.
--
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Én megvettem, nekem megy szépen. Amikor valahol gépelni kell, akkor alul megjelenik a kis billentyűzet ikon, ahol eddig is ki lehetett választani a layoutot. Most ott megjelent egy új opció, ahol ki lehet választani ezt az appot layoutnak. Innentől mennek szépen a beállításaim, az app doksija szerint.
Nekem a fő problémámat megoldotta: QWERTZ magyar kiosztást (ami az egyetlen magyar kiosztás androidon) át tudtam variálni QWERTY magyarra, amit amúgy mindenhol máshol használok. Bónuszként megoldotta, hogy billentyűzetről tudom váltani a magyar és a finn kiosztást, amit igen gyakran használok. Szóval köszi ismét, nagyon hasznos nekem ez az app.

Csaba

sub

-----------
"640GB sokmindenre elég"

Mondom a megoldást stock androidon, lehet hogy a telefonod gyártója másképp gondolta, de szerintem ugyanitt megtalálod a beállításokban...

Szóval. Ehun néhány screenshot:

http://i.imgur.com/QyfqusY.png
http://i.imgur.com/4Y7czC9.png
http://i.imgur.com/XGjepvv.png

Szerk: Próbáld meg úgy, hogy közben nem használsz semilyen egyéni billentyűzetet. Az anysoftkeyboard nálam azt eredményezi, hogy az y és z fel van cserélve, mert angol kiosztásra számít, viszont a magyarban már eleve jó helyen van, úgyhogy feleslegesen cseréli meg ezt a két billentyűt.

Fél OFF:

Ez a téma engem is érdekel.

Nem rég volt a kezemben egy régi, de érintöképernyővel is rendelkező netbook (lenovo s10-3t). Gondoltam húzok rá egy Android-ot. Minden teljesen jól ment, kivétel, hogy a beépített billentyűzete csak angolul volt hajlandó működni hiába állítottam bármit bárhol. :(
Pedig jó(bb) lett volna az Android rajta, mint a Win8...

Remélem lesz rá megoldás...