Jól záró fejhallgató

Fórumok

Sziasztok

Tud valaki saját jó tapasztalata alapján olyan fejhallgatót ajánlani, amit csak a viselője hall?

A cél az lenne, hogy ha valami tőlem 1-2 méterre zenét akar hallgatni, én akkor se halljak semmit, ha minden
hangerőt a maxra teker? (Kábel elvágása nem megoldás, és én sem akarok füldugót használni.)

Köszi,

Hozzászólások

BOSE-nak van hasonló fülese quiet comfort márkanevű volt anno, de nem tudom mekkora külső zavarásig tudja kizárni a zajokat.
Itt már nem a zártság játszik, hanem a környezeti zajokat ellentétes fázisban rákeveri a hangszóróra így csökkentve a zajt.

pilota fulesek kozt vannak nagyon durvak, csak az aruk nem tul kellemes

Hat ha neki, akkor barmelyik zart fules, pl. a BeyerDynamic 770 Pro.

Ha neked, akkor a BD770 picit draga tud lenni (bar abba az iranyba is ritka jol zar), de ha jo a fulbe bedughatos is, akkor Alle Bestbyte-ban mostanaba talalkoztam Panasonic es Technics aktiv zajszuros fulesekkel, amik elemmel mukodnek, egy visszhangdetektor egyszeuren a zajjal ellentetes hangot ad ki, ezzel lenullazva azt mire a fuledbe er. Ezek viszont fuldugo-tipusuak, felorara-orara jo, egesz napra nem.

Sony MDR-NC22, ha még kapható. Van aktív zajszűrője is, de az nem biztos, hogy ilyen esetben hatásos, viszont jól illik a fülbe (három méretű gumi is van hozzá), és passzívan is egész jól hangszigetel. És mellesleg szép hangja van.

Most ugyan megszegem azt az elvem minthogy nem írok halott topikokba, de most mégis. Az egyik hozzászólónak sem jött le hogy a kérdező nem olyan fülest keres ami kizárja a zajokat hanem olyat ami bent tartja a zenét. Szóval ez a topik már két éve is vakvágányon volt teljesen fölösleges volt beböfögni ide valamit.
===============================================================================
// Hocus Pocus, grab the focus
winSetFocus(...)

http://c2.com/cgi/wiki?FunnyThingsSeenInSourceCodeAndDocumentation