Logitech tablet keyboard for iPad vs. Android

Hi,

BT-s billentyuzetet keresgeltem, es az egyik aruhazban meglattam a fenti cuccot (for iPad). Sikerult is kiprobalnom az Androidos telefonommal, de a specialis gombokra (Fn+akarmi, volume, etc.) nem igazan forditottam figyelmet.

Itthon Google barat segitsegevel kideritettem, hogy van ebbol "for Android" verzio is, meg azt is, hogy nem veletlenul van mindketto. Bar darabra ugyanannyi gombjuk van, az iPad-esen ket CMD gomb van az space mellett, az Android-oson "hazko" meg "nagyito". Elkepzelhetonek tartom, hogy ezen gombok eseten mas kodok kerulnel kuldesre.

En az iPad-en kivul szinte mindenhaz szeretnem hasznalni (telcsi, notebook, asztali PC, Raspberry PI, OpenWRT-s router), viszont nem tudom, fognak-e problemat okozni azok a billentyuk, amik maskent funkcionalnak az i* dolgokon mint a tobbi joszagon.

Sajnos magyar oldalakat nem talaltam ahol a "for Android" elerheto lenne, ugy latom csak a "for iPad" kaphato (az sem tul sok helyen).

Szoval a kerdesek:

1. van-e valakinek iPad-es verzio, amit PC-vel, Androiddal, stb. hasznal, ha igen, mukodik-e minden / problemas-e?
2. tud-e valaki olyan helyet, ahol itthon lehet kapni az Androidos verziot?

Koszi,

/sza2

Hozzászólások

A magyar kiosztas, nem szamit, sot, jobban szeretem ha US, de ez vegulis mindegy lenne.

A Logitech-es forumokon tobbszor is felmerul a kerdes, az "official" valasz arra, hogy mukodik-e massal is, az, hogy ez iPad-hez valo (= semmi).

Mint emlitettem, en kiprobaltam a telefonommal, csak ott es akkor nem voltam elegge figyelmes, lattam, hogy mennek a betuk, gondoltam OK. De nem neztem, hogy mit csinal a CMD, az Fn+valami gombok, stb.

A budapesti aruhazban probaltam ki, s gondoltam megrendelem webshop-bol (24eFt helyett 15eFt-ert). Bizonyara nem en vagyok az egyetlen aki igy csinalja :-)

Viszont videkrol csak azert Pestre menni, hogy kiprobaljam ujra, nem igazan eri meg.

Ezert hondoltam, hogy ha valaki hasznal ilyet, megoszthatna a tapasztalatait.

/sza2