Chrome pont a google-s lapokkal nem bír

Elegem van. Most már beírok ide. Előre elnézést, ha csúnya lesz.
Szóval, itt a "benti" gépen az itt leírtakból a chrome valahogy spontán kigyógyult, és megint visszatértem rá (mert a ff-xal is bajok vannak).
Szóval, egy csomó lapot nem bír betölteni, általában egy fehér lapig jut el. És ezek általában épp a google lapjai: a kereső, a gmail, a webstore, meg ilyenek. Most pl. éppen egy nyomorult huppert képtelen vagyok installálni.
Sütik törlése valamikor segít, most éppen nem.
Azt sem értem amúgy, mi a szart akar a doubleclick.net-től, amikor azt rég kiadblockoltam. Mert van amikor látszólag azon akad meg.
Azért sem értem, mert a hup-os lapok is félig jöttek csak be, amíg az apis.google.com -ot ki nem adblock-oltam. Onnantól jó lett; vagyis az adblock mégiscsak úgy működik, ahogy gondoltam: be se próbálja tölteni a tiltott cuccot. De akkor... á, nem értem, nem értem.

Hozzászólások

Grammar: firefox-szal, a -val, -vel toldalék idegen szavaknál a kiejtés szerint hasonul afaik.

Amúgy leginkább proxy-ra gyanakszok.

-----------
"640GB sokmindenre elég"

(Tudom, hogy szól a szabály, de egyre kevésbé érdekel.)
A proxy-t egyrészt nem hiszem, mert ugyanazt a proxybeállítást használja az ff, az opera, az IE; másrészt meg ha mégis az, akkor aszhatom, mert abba meg nincs beleszólásom.
--
[laca@arch ~]$ %blow
bash: fg: %blow: no such job

Nekem google maps példának okádék nem működik FF alól, viszont IE alól megy. A Bing Maps fordított helyzetben is elég epic lenne.

Szerk.: (Tudom, hogy szól a szabály, de egyre kevésbé érdekel.) --- Oké, csak a rend kedvéért írtam le, sokan rosszul írják/nem tudják.

-----------
"640GB sokmindenre elég"

(Most ez úgy néz ki, mintha veled állnék le, de nem ez a szándékom.)
Egy dolog a magyar nyelv, a másik dolog, amit a magas Akadémia kitalál helyesírási szabályzat címén. Szerintem sok helyen el van aszva, de ez másik misét ér meg.

Témáról valaki?

--
[laca@arch ~]$ %blow
bash: fg: %blow: no such job

Van proxy-d? Ha igen, tudod, milyen tipusu?

Tegnap volt gond a Google szolgaltatasokkal, bar igaz, ma nem tudok ilyesmirol. Firefox-szal is tapasztalod ezt a problemat? Illyenkor mindig erdemes tobb bongeszoben megnezni, hogy tenyleg bongeszohiba-e.

Esetleg szar a internetszolgaltato kulfoldje bizonyos iranyokba...
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal