Rendszer partíció (és teljes hdd) törlése

Tud valaki olyan módszert vagy programot, amivel lehet nullázni a rendszerpartíciót? Futás közben, reboot, boot cd és minden egyéb nélkül. Olyan kéne, mint a dd if=/dev/zero of=/dev/sda bs=8M, szóval fogja és ész nélkül felülírja az egészet. Hogy technikailag ez hogy néz ki, nullákkal, randommal, vagy valami spéci törlési algoritmussal, az mindegy.

Admin jogot tudok a proginak adni, illetve előkészületeket lehet tenni ha szükséges. A lényeg hogy reboot meg iylesmi ne kelljen. Gugliztam, de semmi értelmeset nem találtam.

Köszi.

Hozzászólások

Szerintem Windowson ez nem fog menni.
Én alternatív megoldásként elgondolkodnék egy teljes lemez titkosításon. Ha rádtörnek valami kellemetlen helyzetben, csak kinyomod a gépet, és máris olyan a lemezed, mintha random adatokkal lenne megtöltve. Ráadásul még gyorsabban kész is lesz.

Reinstall kizárva. Nem vagyok otthon ebben a témában, Windowson on-the-fly lehet titkosítani a lemezt?
Egyébként 2k8r2-ről van szó.
Annyiból viszont nem jó, hogy akkor ugye induláskor meg kell adni a jelszót, tehát minden induláskor konzolhozzáférésemnek kell lenni....
--
Discover It - Have a lot of fun!

Ha megmondod, hogy ez mire kell neked, akkor szerintem található megoldás. De hogy menet közben szétqrj egy futó rendszert azt nem igazán tartom életszerűnek, úgyhogy alaposnak kell lennie az indoklásnak...