Iskolai weboldalnak tárhely+domain

Üdvözletem!

Egy általános iskola honlapját kellene összeraknom a kezdetektől.
Ebben szeretném segítségeteket kérni,hol érdemes tárhelyet illetve domain-t venni,ki milyen CMS-el állna neki(Drupal,Joomla,Wordpress,stb).
Előre is köszönöm a válaszokat.

Hozzászólások

Ez nagyon attol fugg, mit akarsz rajta tartani. Ha nagyon alap dolgot akarsz, akkor Wordpress es valami ennek megfelelo tarhely. Es nyilvan a koltsegvetes is kerdes.

Elképzelése még nincs az iskolának,de nem hiszem,hogy túl bonyolult lenne.Alap dolgok,adatok,gondolom valamiféle naptár,képgaléria,stb.Amit egy iskoláról tudni kell.
A költségeket elvileg pályázat útján finanszírozzák,szóval ez részletkérdés. Igazándiből nem vagyok tisztában a relatíve jó,és olcsó tárhelyekkel. Gondolom dothu domain nagyrészt mindenhol egységes áron van.

Wordpress plusz olyan tarhely, amit tudtok kattingatos feluletrol menedzselni. Ar tekinteteben eves 7000-10000 forint arkategoriaban mar lehet ertelmes hostingot talalni. Ha allami finanszirozasu iskola es nincsenek uptime garanciara vagy szerzodesre igenyeitek, szivesen elhostolom, a domaint oldjatok meg (az NS-nek viszont nalam kell lennie). Keress meg privatban.

wordpress > drupal > joomla

imho, tehat elso korben wordpresst probalnek en is.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Google apps
Oktatási intézményeknek ingyenes, baromi sok minden van benne, és így csak a kialakításért kellhet fizetni, utána önjáró.