Mennyit kérhetek érte?

Mennyit kérhetnék a következő melóért?
Egy régebbi kisebb honlap (WP alap, kb 150 bejegyzés, 15 oldal) migrálása Drupal-ra, telepítéssel, mentéssel, mindennel cakkpak. Egy kis css igazítás a designban, később esetleg egy módosított skin (bocsi Drupálban smink) létrehozása.
Többfelhasználós, többnyelvű honlap lenne, tehát csinálnom kell translator, és editor felhasználókat is, megfelelő jogosultságokkal. Kértek új képgalériát is, tehát nem úszom meg a views modult sem.
Hosszabb távú lenne a dolog. Így gondolom kellene kérni egy kezdőösszeget és mondjuk félévente? egy másik összeget. Remélem nem hagytam ki semmit
Mennyit gondoltok?

Hozzászólások

Amennyiért neked még megéri / amennyit kifizetnek érte.

Én a migrálást 10 ezer Ft-ra, theme készítést 30 ezer Ft-ra Wordpress-hez, 40 ezer Ft-ra Drupal-hoz szoktam beárazni.

Persze minden más, mint a grafikakészítés, tartalomkészítés, mobilfelület, Facebook alkalmazás, mobilalkalmazás, képgaléria és fórumrendszer feláras.

Lesz tartalommenedzselés is, illetve minden egyéb előjöhet, ami egy aktívan látogatott honlapnál szükséges (spamszűrés, hírlevél, belső oldalak regisztrált felhasználóknak, stb.)
Harmincezer magyar forintra gondoltam mindennel együtt. Lehet, hogy számlára kell. Szerintetek?

Kevés, mert nincs benne a VMF (váratlan megszívás faktor). Kicsit körvonalazatlannak érzem a feladatot, nincs pontos specifikáció. Ha úgy indulsz neki, hogy "bármi előjöhet", akkor ennél többet kérj.

Szerintem elsőként mint minden munka esetében, egy pontosításra volna szükség, valamint a megállapodás papírra vetésére (feladat, határidő, ár). Gondolja át a megrendelő, mit szeretne, kérdezz rá olyan dolgokra, amik általában később szoktak beesni még kérésként (tipikusan a nem lehetne-e, hogy zenéljen az oldal miközben hópelyhek esnek a felületen). Ha minden le van tisztázva, akkor nem kell VMF felárat belekalkulálni, ráadásul a munka befejezésekor mindenki elégedetten fog hátradőlni.

A témához kapcsolódik, de nem a kérdésre válasz, nekem pedig drupal fejlesztőre volna szükségem, első körben paypal fizetés beillesztésére az oldalon.
Dobjon nekem akit érdekel egy üzit privátban árral együtt.
Köszi