drupal, ubercart, vásárló által szerkeszthető termék

Üdv;

-tud valaki megoldást, modult, leírást a fenti dologra; tulajdonképpen egy névjegykártya szerkesztőt kellene csinálnom "tegnapra" :(; ha valamelyik másik "webshop" tudja ezt, az is jó lenne...

köszönöm...

Hozzászólások

Nem lehet egy olyan attributumot hozzarendelni a termekhez, ami nem listabol valaszthato, hanem sima szoveg, amit a vevo begepel? Nekem remlik valami ilyesmi.

hat, ubercart szvsz ilyet nem tud.

meg eszembe jutott: js+css kombo - az input box(ok) stilusat megvaltoztatod, hogy ne csunya negyzetben legyenek, ratolod ezeket a beviteli mezoket egy feher negyzetre ami a nevjegykartya kepe, gyakorlatilag egyenesen a kartyara gepel a vevo.
Ha vannak option-ok ezen a szovegen kivul (kartya design, egyeb stilus), azokat js-el lekezeled, es modositod az input boxok es a kartya stilusat.

Nem tokeletes a wysiwyg, nem is a legjobb megoldas, de gyorsan drupalban mas otletem nincs.

Nem egészen értem, mit szeretnél. Azt, hogy a vásárló szerkeszthesse az adott terméket, egészen egyszerűen a jogosultságoknál (admin/user/permissions) be tudod állítani.
Ha nem pontosan ezt szeretnéd, akkor kérlek, írd le részletesebben, mit keresel/szeretnél.

-adott több előre szerkesztett névjegykártya; háttér, név (adatok) elhelyezve rajta példaként; vásárló kiválasztja, h melyiket szeretné és átírja a példa adatokat a sajátjára majd ezt "megveszi", azaz a nyomda megkapja az új adatokat (pl. pdf-ben), kinyomtatja...ami a fontos, h ne csak begépelje a saját adatait, hanem lássa is azonnal a végterméket...

-mint itt: http://www.internetprint.eu csak sokkal egyszerűbb kell

Kész megoldást nem hiszem, hogy találsz rá. :( Csak ötletelek, a megjelenítés megoldható egy js segítségével, viszont a megjelenítés és a termék között az adatok átadását is meg kell oldani. Talán ha erre jár Nevergone, tud neked segíteni a mikéntjében. Az Übercartban otthonosan mozgok, ilyet viszont még nem csináltam.