Quantum Fireball lct 20GB

Quantum Fireball lct 20GB

Hozzászólások

Ezt kb. egy éve vásároltam. ReiserFS filerendszer van rajta, ez az adat HDD -m. Úgy mint az lct (low cost technology) 13GB -os HDD -mmel, ezzel sem volt semmi problémám. Olcsó, jó, csendes, közepesen gyors. Imho otthonra jó.

Nekem is van egy lct20-as 20G Qunatum HDD, már
több mint egy éves, mobilrackben hurcolásztam.
Nem rugdostam a földön, meg ilyenek, egy win98 és Linux(Debian W)
van rajta és minden ok a hdd-vel.(kop-kop)

egy lct15-ost hasznalok csaknem 3 eve, most debian van rajta, ugyhogy ajanlom, hogy birja! mazlista lennek?
elmeletileg a smartmontools adtaibol ki lehet kovetkeztetni, ha gaz van;

orulok es gratulalok hozza:)
sajna az LCTkrol egyaltalan nem vagyok jo velemennyel.
tul sokat lattam belole elpatkolni
en szemely szerint nem raknek serverbe semmikeppen sem ilyen vinyot, de a te tapasztalatod ennek ellentmondnai latszik:)
ugy legyen...

Úgy tudom, az LCT10-es széri volt szériahibás (volt belőlle vagy 20 db, 4-5 ment tönkre egy éven belül) :-(

Sajna igazat beszelnek itt Nekem volt volt dolgom egy 17gb es 20gb quantum lct fireballal es 20-as egy evig birta, es irhatatlanna valt, linuxom odaveszett... 17-est ezutan lecsereltem egy maxtor 40-esre, az szuperal. Nemreg betettem 17-est, mondvan, najo max tonkremegy, de ne aljon a polcon... Hat legalabb egy hetig birta . Meg a 20 gigas tonkremenesenel utana olvastam kicsit lct-nek es kiderult hogy a low cost technology tipushibaja hogy az olvaso fej raesik a lemezre, ezzel tonkreteve azt. Mind2 quantum fb-al ez tortwent, majd kesobb egy ismerosomevel is. Aztan ezt abba is hagyta gyartani qauntum, rajotten hogy zsakutca az lct. WD-t es IBM-et sem ajanlok, ezekrol is olvastam par csunya dolgot, bar e 2-ben nem vagyok update nagyon. Viszont ha maxtort vesz vki, az vigyazzon, mert miota megvette a quantumot, bekerult nehany lct fireball maxtorok koze, csak at vannak cimkezve quntumrol... Jol meg kell nezni.
Igazabol nem is bizok nagyon az atcimkezett matroxokban, de a rendes sajat gyartosorrol lekerultek azok jok.