skype forgalom logolas

Van ra barmi mod, hogy valakinek a skype forgalmat logoljam (tshark kivetelelevel...Folyamatosan futnia kellene es felo, hoyg a tshark logot nehezkes lenne elemezni :) Nem az erdekel, hoyg mit irt/beszelt, hanem hogy kivel beszelt/irt (tehat magat a kapcsolatot felvette)

Sztem nincs ilyen, de paran a cegnel azt szeretnek, hoyg valositsam meg...

Hozzászólások

Tudtommal titkositott vonalon kommunikal, hacsak nem nyulsz bele a binarisba, bukta.
A tartalma egyszerubb lenne (keylogger/screencap/mikrofonbemenetre hangrogzito prog.)

--
I hate conspiracy theorists. I'm sure they're all working together somehow to bring down society.

Személyiségi jogai még az alkalmazottadnak is van, ezt ne felejtsd el...
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

Nekem nincs alkalmazottam :) En is csak alkalmazott vagyok. A szemelyisegi jogai meg addig terjednek, amig a fe'l munkaidot nem tolti maganelettel. Ezzel az egesz ceget hatraltatja. De nyugalom, itt meg ilyesmi miatt senkit nem ert retorzio. Az uzletkotot harom ev utan rugtak ki, mert nem sikerult ennyi ido alatt egy uzletet sem kotnie...

Szoval ez csak arra jo, hoyg figyelmeztetni lehet, az egesz cegnek szar, ha mindennap orakat telefonal munka helyett - akarcsak a squid log figyelese.

--
http://www.micros~1

Rosszul fogalmaztam :) Nem akarok a T. alkalmazottak gepere semmi sem telepiteni :) Ennyibol leszedhetnem a skype naplot es elemezhetnem, ismerek ra proggit. De engem csak az erdekel, kivel mennyit beszelt. (pontosabban nem engem, hanem fonokomet). De meg az is lenne, ha azt latnam, melyik partnerrel mekkora forgalma volt. Nyilvan snem lesz keresztrefeszitve, ha a "Torkos_eji_borz_69" userrel beszelt negyedorat, de ha ugyanezzel hat orat, akkor mar kellemetlen.

--
http://www.micros~1

Anno volt skype plugin API, ill. lehet hogy ir syslogba, felrakod a skype-ot, szorakozol vele, aztan megnezed, mit ir a log. Ha ez nem megy, plugin api-val felmaszol az eventjeire, es beleirod magad.