mlm reloaded

Fórumok

Mindig próbálkoznak,most pl ezt kaptam http://www.youtube.com/watch?v=Nu3LE0eJCA8

Hozzászólások

wtf

--
"SzAM-7 -es, tudjátok amivel a Mirage-okat szokták lelőni" - Robi.

rakommenteltem:

"... es meghivot kuldesz barataidnak" - na itt bujt ki a szog a zsakbol. Ezzel a mozdulattal kiadtad az e-mail cimuket a nagyszeru "ingyenes" hosting-cegnek, akit a vilagon SEMMI nem tart vissza attol, hogy szabadon spammelje oket, vagy csak siman eladja a cimlistat olyannak, aki arra vevo.

eredmeny: "comment pending approval". lol.

havonta kétszer hallok órijási bizniszekről, meghogy építsek magam alá annyi embert amennyit tudok, meg hú a vásárlások meg a izé meg f*szom....

ezek mind mind akkora biznicsek, hogy ihaj. nézd meg, neki is hogy megszaladt: buziskodik a buziskodó szemüvegébe, a tesco gazdaságos ingébe, a ~10 éves zakójába....
sőt, akkora biznicset árul el csak neked csak most csak ő, hogy huhúúú....
(nem lehetne már a többi piramishoz hasonlóan betiltani ezt is?)

a virtuális webirodás budapesten konferenciát rendezgetős óriási lehetőséges tömegmegmozgatós részvényvásárlásos órijási bizniccsel együtt persze :P

--
Aspire_3690 & bP_10.1.1
"amióta esténként kikapcsolom a mobilomat, utolérhetetlen vagyok az ágyban." - ismeretlen szerző

Minek betiltani, majd rájönnek .....
A 6. szint kb 606 honlap ...
Gondolom az Ő lesz a csúcs, 3 jó cimbijét meghívja, aki alá lehet regelni majd, és ....

A kérdés még mindig ott van, ki készíti el a weboldalt?
Mert tárhelyet havi 1-2 ezerért bőven találni, akkor ez miért biznisz?

azt a tárhelyet megnézheted annyi lóvéért....
a minap volt itt egy link, hogy a jóember hogyan járt a fapados szolgáltatóval, abból hamar levonható minden konzekvencia.
mi is hosztolunk sokmindent. nem akarnék hülyeséget mondani, de ha jól emléxem, akkor kb 30ezer(?) évente egy tárhely történet -nem az én biznicsem hanem a kollégámé, így nem tudok konkrétumokat-, de nálunk nem ilyen az ügyfél kiszolgálása, meg a reklamáció kezelése. ráadásul mi soha nem törlünk adatot, mert nem a miénk, hanem az ügyfélé. a backupok elkészülnek ha kérik ha nem, így -ahogy több esetben is- többet tudtunk tenni egy-két ügyfélért, mint amit ő gondolt volna a szerződéses kereteken túl....

szóval van az az olcsó tárhely, ami nagyon hamar kivág, mert elhasználod a szir-szar proci idejétől elkezdve a szir-szar memóriáját, mert akad napi 200 (kétszáz) egyedi látogatód, a fapados szolgáltató meg sík hülye a hosztinghoz, csak berakott egy barebone pc-t szervernek, valami összehányt linuxszal.

a weboldal elkészítését egyébként sok sufni tuningos pistike is megoldja párezerért, az egy másik kérdés, hogy azt a több esetben hulladékot te éppen kiraknád-e a nagyérdemű elé vagy sem.
a másik véglet az, amikor egy valaki által összehányt szir-szar keretrendszert kell felpakolnod a virtuális webirodádra (vagy már eleve ahhoz adnak account-ot)....
de nem is járatom rajta azt a kevés szürkeállományomat, mert baromsággal nem kötöm le :)

--
Aspire_3690 & bP_10.1.1
"amióta esténként kikapcsolom a mobilomat, utolérhetetlen vagyok az ágyban." - ismeretlen szerző

Honnan tudod itt mit kapsz ingyéééé? :)
Szerintem még annyit sem, mint a havi 1-2 ezresért. Mert a lényeg a kiegészítő vásárlás. "Hisz mindenki úgy is vesz kiegészítőket ..."
Ha valakinek csak egy felület kell, hogy ott legyen a neten, arra teljesen jó, és mégsem egy freeweb.
Mindig az igény határozza meg, milyen háttér kell, ami meghatározza az árat is.

Nem védeni akarom ezt a szolgáltatást, mert nem ismerem, de azért masszívan mellényúltál a dumáddal...attól, hogy te még nem láttál sikeres mlm-est, attól még vannak. Igen, ez az a konferenciázós-lehetőséges fajta, és igen szerintem is lófenére se elég a lap amit alapból adnak, de te meg itt személyeskedsz, az jobb? Nem.

Mellesleg évekig volt sikeres az shp.hu, még csak ftp elérés se volt az alapcsomagban, mégis többet kerestek az ügyfelei a weblapjaikkal, mint az átlag félmillás webshopokkal mások ügyfelei...tudom, hogy ez pont az a portál, ahol nem kéne, de el kéne gondolkodnotok azon, hogy mennyire számít az ügyfélnek, hogy joomla van a honlap mögött, vagy saját CMS, vagy akármi...amennyiben a marketing jó, a rendszer tökmindegy, csak ne álljon keresztbe. És néha olcsóbb még több vasat alárakni, mint egy "minőségi" programozóra hónapokig vadászni, majd megvárni, hogy jó legyen amit csinált.

Én meg nem téged támadlak, de ez brutális nagy baromság. Az mlm időkorlátos. Ha eléri azt a szintet ahol már nehéz új csatlakozót szerezni befellegzett neki, nincs csodaszer, nincs menekvés.
Másik: komplett ismerethiány van az ügyfelek igényeiről. Igen, ingyen szeretnének egy weblapot/szócsövet/lópikulát de 90%-uknak még az ötlet sincs meg hogyan kellene nemhogy a kitartás hogy megcsinálja. Ők ezeket mástól várják _szolgáltatásként_.
Az a réteg aki pedig ezt akarta, és hajlandó volt tenni érte az eddig is meg tudta találni a megoldást, ehhez nem kellett neki "überfrankó, ingyenes terjesztős megoldás".
Akinek pedig a webes jelenlét nem ér meg évi 100e Ft-ot, annak nem is hoz ennyit, ergo nem is kell neki. Van az a réteg inkább éjszakákon át "fotoshoppol :)" persze igazad lehet, és tényleg ez a megváltás, bár ott van a feltételek közt, hogy 20k az ára az 50MB/évnek ha nem sikerül ingyenesnek lenned és sorolhatnám még mi nincs benne.
Felhozhatnám példaként a kenyérsütő gépet és a pékséget, de ...

3.1. Honlap szolgáltatás:

Szolgáltató érvényes regisztráció alapján az Ügyfél részére honlap szolgáltatást biztosít.

A honlap szolgáltatás díja: 20.000 Ft/ év, amennyiben az Ügyfél nem válik jogosulttá az ingyenes használatra.

Honlapjához alapértelmezésben 50 MB tárhely tartozik.

Honlapjához alapértelmezésben 30 oldal tartozik.

Honlapján alapértelmezésben 50.000 látogatót fogadhat évente.

A fenti paraméterek külön díjazás ellenében változtathatóak, melynek aktuális díjszabásait és feltételeit a www.8x.hu/shop oldalon szabályozzuk.