Érkezik Linuxra és macOS-re a Total War™ Saga: THRONES OF BRITANNIA

Címkék

Részletek a Feral Interactive bejelentésében.

Hozzászólások

trónok harca pótléknak jó lesz...

--
GPLv3-as hozzászólás.

Az angolok nagyon elvannak a sajat tortenelmukkel, azt hiszik nincs is Britannianal erdekesebb. Ez mar legalabb a harmadik Britannia-tematikaju TW (Medieval TW Viking Invasion, Medieval II TW Kingdoms - Britannia).
Persze szivuk jova arrol kesziteni jatekot amirol csak akarnak.
--
:wq

Mi nem igaz? Nem mondtam azt, hogy semmi masrol nem keszitenek jatekot. Eleg sok TW-t kiadtak kulonfele temakkal. En egyszeruen anyit jegyeztem meg, hogy a Britannias tematikarol mar a harmadik bort huzzak le. De ezzel meg csak nem is log annyira ki a sorbol. Igazabol az TW Empire kivetelevel az elso harom TW tematikaja korul forognak (Shogun TW, Medieval TW es Rome TW), kissebb variaciokkal.
--
:wq

Tetszik ez a videó. Ami konkrétan nem derült ki, hogy a játék milyen maga. Nincs kép a játékból, nem tudtam meg milyen jellegű játék. RTS-re tippelek talán.

A jatek klasszikus Total-War fele grand-strategy. A trailer nagyon hangulatos es szep es semmi informacioval nem szolgal a gameplay felol. :)
Guglizz kepeket a kovetkezo jatekok akarmelyikerol: Medieval 2 Total War, Rome Total War. Ez is ilyen lesz csak szebb grafikaval es mashol/maskor jatszodik.
--
:wq