Az Apple kiadta az iOS 11-et iPhone és iPad készülékekhez

Címkék

Újdonságok, változások, egyéb részletek itt.

Hozzászólások

iPhone SE és 6: kifejezetten gyors lett, az újítások nagy része jó. Egyedül az értesítések fájdalmasak így elsőre.
--
http://naszta.hu

Lehet azért, mert ha control centerben kapcsolod ki a wifit és a blútyukot akkor csak lecsatlakozik wifiről/ blútyúkon csatlakoztatott eszközről, viszont ugyanúgy bekapcsolva marad, ezt nézd meg wifi/blu beállításoknál.
Még nem jöttem rá, hogy ez bug vagy csak valami furcsa új feature.

xx hát ez komoly: ha nem csinálok semmit ~5 óra alatt akkor is lemerül. reprodukálni tudom. semmi akkuzabáló nincs bekapcsolva, a készülék nem is melegszik, egyszerűen csak a szemem láttára esik jobb felül az akku töltöttségi szintjének a jelzője :)

hogyan lehet ezt fájdalommentesen downgradelni?

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Felemas erzesem van. Az uj UI nem annyira tetszik a vastagabb betukkel, a Safaris Google fele AMP-s scrollozas valami szornyu (egy dolgot vesznek at a guglitol a kompatibilitas jegyeben, de pont ezt?!), viszont gyors es az iPaden kenyelmes lett a multitasking vegre.

+1 nekem sem tetszenek a nagyobb fontok és több helyen is úgy látom hogy sok az üres terület.
Olyan mintha a nagyítás alapból be lenne kapcsolva, a Mailben is hatalmas az Inbox felirat.
Az Appstore így összedobált hatást kelt. Az airdropot sem tudom minek kellett leszedni a control center főképernyőjéről.

Fájlok app egy kicsit csalódást okozott.
Meg van egy két progi ami miatt pityergek, hogy már nem megy...

--
GPLv3-as hozzászólás.

There’s nothing worse than trying to remember passwords. So, Apple has added a feature that allows you to automatically share your Wi-Fi password with the tap of one button. Better yet, you don’t need to share the password itself, adding a little security to the scenario.

When someone running an iPhone or iPad with iOS 11 tries to connect to a network you’re already on, you’ll receive a notification, asking if you want to share your password with the person. If you choose to do so, the connection is sent to the other person and they’ll connect to the network.

http://fortune.com/2017/09/21/hidden-apple-ios-11-features/

Na ez nem rossz.