Nyílt forrású DevOps és Cloud konferencia - OpenStack Days Budapest 2017

Címkék

Szeretnél találkozni olyan nemzetközi IT vezetőkkel, telco operátorokkal, cloud adminokkal és alkalmazásfejlesztőkkel akik a jövő felhőmegoldásaival dolgoznak?

Az OpenStack alapítvány által is jegyzett OpenStack Days Budapest a közép-kelet európai régió egyik legfontosabb nyílt forrású devops/cloud konferenciája, ahol minderre lehetőséged lesz. 14 környező országból várunk több száz részvevőt, akik a mindennapi OpenStack üzemeltetési tapasztalataikról számolnak be. Az előadásokon felül újat tanulhatsz a modern DevOps/felhőalapú adminisztrációról, üzleti esettanulmányokról és a legutóbbi, több, mint 6.000 fős Bostonban rendezett májusi OpenStack csúcstalálkozóról.

Mára a világ egyik legfontosabb és legkiterjedtebb nyílt forrású projektjévé nőtte ki magát az OpenStack, több tízezer fejlesztővel és olyan nagy cégek támogatásával mint Rackspace, RedHat, Deutsche Telekom, Intel, Ericsson, Nokia és IBM. ( https://www.openstack.org )

Töltsd velünk a napot, ülj be előadásainkra, nézelődj a kiállításokon és nyerj értékes ajándékokat a nap végén!

Helyszíne: Budapest, Nokia Skypark Office, Budapest, Bókay János u. 36-42, 1082
Időpont: 2017. június 7.
Jegyek és további információk: http://openstackceeday.com

Kérdezz bátran, mrmartin és kmARC állnak rendelkezésedre :-)

Hozzászólások

Szia,

Ennek nagyon egyszerű magyarázata van, az évek során több modelt is kipróbáltunk a jeggyel kapcsolatban, az volt a tapasztalat, hogy akkor tudjuk a legjobb regisztráció / megjelenés konverziót elérni ha fizetős jegyek vannak. Mivel idén nincsen akkora venue mint tavaly volt a Várkert bazárban, így próbáljuk optimalizálni ezt az arányt. Ez fontos a szponzorok, a catering oldalról, mivel meleg ebédet adunk, és nekünk is hogy olyan regisztrálók ne vegyék el a helyet más érdeklődők elől, akik esetleg nem jönnek el. Nyilván a jegyáron el lehet vitatkozni, de úgy gondolom, hogy ez a 25EUR nem megterhelő egy olyan szakembernek aki ténylegesen ezen a területen dolgozik. Pl. ugyanez az event Tel Avivban 75EUR, Koppenhágában szintén kb. 70 EUR körül van.

Ha sok 25 EUR, de érdekel a terület, akkor az ingyenes OpenStack Meetup-ot javaslom kezdésnek, ott kötetlenebb sokkal a formátum: https://www.meetup.com/OpenStack-Hungary-Meetup-Group/

Az előadók slide-jai vagy a videofelvételek elérhetőek esetleg?
------------------------
{0} ok boto
boto ?