Az Apple vizsgálja füstöt eregető iPhone 7 esetét

Címkék

A képen látható iPhone 7 tulaja szerint a készüléke minden előzmény nélkül egyszer csak füstöt kezdett eregetni. Az Apple figyelmét is felkeltette a több mint 2 millió megtekintést megért Twitter post. Vizsgálódnak.

A részletek itt olvashatók.

Hozzászólások

lol

azert mindent nem kell utanozni egyik cegnek sem :D

Biztos beazott es zarlatos lett. Mondjuk ez se jo, mert akkor meg a szigeteles szar :) remelem az enyem nem kezdi el.

Azért valami előzmény csak lehetett, az ember nem ennyire nyugodtan reagál arra, hogy ég a készüléke + valahonnan volt egy másik kamerája.

Előzmény:

Olivas says the trouble began the day before when her iPhone 7 Plus, which she bought from Sprint in January, wouldn't turn on. She took the phone to an Apple Store where employees ran tests and told her everything was fine. The phone appeared to be working normally again.

That changed the next morning, she says, when her phone apparently caught fire while sitting on a dresser.

"The next morning I was asleep with my phone charging next to my head, my boyfriend grabbed the phone and put it on the dresser," she said via a direct message on Twitter. "He went the the [sic] restroom ... and from the corner of his eye he saw my phone steaming and [heard] a squealing noise. By the time he got over to the phone it had already caught fire, he quickly grabbed the phone and threw it in the restroom ... as soon as he threw it in the restroom is [sic] blew up and more smoke started coming out of the phone."

Amit te látsz, az már csak a végkifejlet.

--
trey @ gépház

Semmi gond emberek! Felhasználói hiba. Tessék elfogadni és lépjünk tovább! (Version B: Nem hiba >>> feature!) / Apple Press

*** Snowman ***

kemény dió. Reméljük csak gyártási hiba. Ha olyan széria hiba mint a szamánál akkor azt nem teszik zsebre.

--
GPLv3-as hozzászólás.

-Siri! Allahu akbar!
BANG!

--
A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess? - Wargames

A szilikontok volt a hibás. Még örülhet, hogy nem pereli be a Apple, hogy eltakarja a dizájnt vele.

Mondjuk én amúgy is okádok ezektől a szilikon fosoktól. Pedig a héten is esett ki kezemből az új teló. Most megint új van... :D

--
openSUSE 42.1 x86_64

Nem is tudtam, hogy a matricán van matt kijelző :P
Szerintem ha az ember már kib*sz egy csomó pénzt a telefonjára igen is védje meg a sérülésektől. Jobb elviselni egy csúnya tokot (ízlés kérdése, vannak nagyon elegánsak is) mint siránkozni ha véletlen kicsúszik a kezedből a telefon. Vigyázni persze lehet rá, és kell is. A tok ennek egyik eszköze.

> Okádék az összes.

A 1+1 flipcoverje zsenialis. Ahogy utaltam az elejen, annyira bejott. Foleg, hogy esett hat meterrol zsaluko sarkara a flipcover teljesen trapa lett (a mubor lenyuzodott az elejerol, plusz el is tort a sarka). A mobil tulelte*.

* hangszorot kellett cserelnem benne, az valahogy megadta magat (ami felul van, tehat nem a kihangositos resz). Kemeny 1021HUF volt. Zizegett mindenki hangja, katasztrofalis honap volt, mire megjott a cserealkatresz Kinabol.

ps: kar hogy mar nem lehet ilyen flipcovert venni. ebay-en is csak a bemaradt raktarkeszletet teritik, azaz narancs, sarga, rozsaszin, feher szinek vannak. (vettem is mindegyikbol egyet:)

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nem az igazi a matt matrica. A keppontokat szetszedi a szivarvany osszes szinere, attol fuggoen hogy merrol nezed. Tok zavaro.

Nekem van meg vagy 30 darab.... Nagyon lassan fogy. Ha valaki kunyeral foliat, altalaban abbol teszek ra. Persze elotte szabja a telefonjara egy kisolloval:)

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ez nem hiba hanem feature. Ha semmilyen hálózatot nem talál, akkor elindítja az indián interfészt, és elkezd füstjelekkel kommunikálni.