Linuxra is elérhető a Imperium Galactica 2

Címkék

A GOG.com bejelentette, hogy gondozásában elérhetővé vált a legendás, magyar fejlesztésű űrstratégiai játék, az Imperium Galactica II. A játék elérhető Windows és macOS mellett Linuxon is futtatható.

[ GOG | Steam ]

Hozzászólások

Nagyon-nagy sok órát tettem bele a '90-es évek végén. A maga nemében az egyik legjobb játék ever.

--
trey @ gépház

Ez volt gyerekként az első és egyben utolsó játék, amiért fent maradtam 6-7-kes koromban hajnali 1-2-ig... :D

Annak idején a legszebb és legjobb történetű game volt. Respect. (Btw talán a legnagyobb is. Ha jól emlékszem, a teljes játékmenetet 4 CD-n adták ki.)

-------
It is our choices that define us.

A játékmenet csak 3 CD volt (1 Shinari, 1 Kra'hen, meg 1 Solarian CD), és ez mellé jött még egy Install CD. Amúgy érdekes, mert bennem az első játék mélyebb nyomokat hagyott, mint a 2 (mind2 megvan eredetiben)
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Nem értek ezzel egyet. Tényleg király volt az első, abban még igazi színészi játék is volt meg minden, de a második szerintem sokkal játszhatóbbra sikeredett.

Az elsőben sokkal többet kellett foglalkozni a bolygókkal, mármint minddel ugyanazt kellett csinálni (ami már nemtom mi volt :D) de a végén uncsi volt kicsit, hogy a csillagtérképen nyomnék egy fasza csatát, de a XY-non még kell 2 rendőrséget építenem. A maga idejében persze az is nagyot ütött.

-------
It is our choices that define us.

Olyan sokat játszottam vele 15 éve, most meg ahogy elindítottam azt sem tudtam mit kellene csinálnom :D
Újra bele kell rázódni!

Itt is megkérdezem: online multi megy?

--
arch,debian,retropie,osmc,android,windows

WOW! :) ezt innen kell megtudnom? :) tudtam hogy erdemes volt ma HUP-ot olvasni :) Instant buy, mind2.