Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás - 2016. december 10.

Címkék

Az FSF.hu Alapítvány 2016. december 10-én (szombaton) ismét megrendezi a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást, melynek helyszíne az Óbudai Egyetem lesz.

A konferencián több értékes ajándék is gazdára talál majd. Érdemes időben érkezni, hiszen a megnyitó rögtön sorsolással kezdődik: két szerencsés nyertes a közönségből együtt ebédelhet a konferencia előadóival. A konferencia végén pedig szokásos módon kisorsolunk jópár konferencia pólót, valamint egy hivatalos Raspberry Pi 3 kezdőcsomagot (Raspberry Pi 3 Model B, hivatalos 8GB NOOBS SD card, hivatalos Raspberry PI Ház málna/fehér színben, hivatalos 5.1V 2.5A multi-region tápegység, hivatalos 1m HDMI kábel, hivatalos USB optikai egér és billentyűzet, egy példány az Adventures in Raspberry Pi Foundation Edition könyvből). A sorsoláson való részvételhez csak annyit kell tenned, hogy részt veszel a teljes konferencián, majd az utolsó előadás után leadod a szavazatodat az általad legjobbnak ítélt előadóra.

Természetesen nem csak az ajándékok miatt érdemes ellátogatni a konferenciára, hiszen az egész napos programot kínáló rendezvényen három szekcióban hallgathattok érdekes szakmai előadásokat. Az előadásokkal párhuzamosan pedig az egyetem aulájában szabad szoftveres civil szervezetek és a konferenciát támogató cégek kiállítói asztalainál tovább folytatódhat a beszélgetés és a tapasztalatcsere.

A rendezvény ingyenes, de egy rövid regisztráció szükséges a rendezvény honlapján: http://konf.fsf.hu/

Kérésre meghosszabbítottuk az előadói jelentkezéseket, így 2016. november 25. (péntek) éjfélig még lehet jelentkezni előadónak a konf.fsf.hu/2016/eloadoknak weboldalon keresztül.

Üdvözlettel:
Konferenciaszervező csapat, FSF.hu Alapítvány

Köszönjük az Óbudai Egyetemnek, hogy kedvező feltételekkel biztosítják számunkra a helyszínt.