Érkezik az OxygenOS 3.2.7 OTA frissítés a OnePlus 3 készülékekre

Címkék

OxygenOS 3.2.7

A OnePlus Inc. megkezdte az OxygenOS 3.2.7 terjesztését az OnePlus 3 készülékekre. Ahogy az lenni szokott, a frissítés OTA érkezik és nem egyszerre, egy időben minden készülékre, hanem fokozatosan régiónkét kerül engedélyezésre. A régiós korlátozás természetesen egy megfelelő VPN kapcsolattal megkerülhető.

Hozzászólások

Feltettem már tegnap, hát mit is mondjak, azóta nem jön értesítés új skype üzenetről például (bár lehet ebben a skype is ludas)

--
>'The time has come,' the Walrus said<

Tudom nem feltetlen ide tartozik, de mik a tapasztalataid a telefonrol? Holnap elvileg bejelentik a Pixel-eket, aztan jo lenne valami alternativat nezni, ha az indokolatlanul draga lenne. Marpedig az lesz. :(

Én rendkívül elégedett vagyok vele. A legjobb telefonom eddig. A OnePlus One a második. Ez viszont sok területen előrelépés a OnePlus One-hoz képest. Szebb, jobb anyag, a Dash Charge kib. kényelmes, már nem dugom fel éjjel tölteni a telefont, mert ha látom h alig van benne, akár 5-10 perc alatt is tudok annyit tölteni bele indulás előtt, hogy az autóig / munkahelyig / akármeddig OK legyen, fél óra - 40 perc alatt meg egy egész napi töltést is akár.

Az OxygenOS nekem pozitív csalódás, rosszabbra számítottam. Rendszeresen frissítik, minimális, de funkcionális, vannak ügyes benne kényelmi funkciók, amit eddig máshol nem láttam.

Megérte az árát és ha a OnePlus nem kurvul el és legalább ilyen szintű lesz a következő telefonja is, akkor nem kérdés, hogy 2 év múlva mire cserélek.

Megj: játékról stb. nincs semmi tapasztalatom, nem játszom.

Mire használom:

- Levelezés
- SMS
- számlák intézése (iCsekk)
- Hangouts
- webböngészés (Firefox)
- hálózattesztelés
- jegyzetelés
- elektronikus repülőjegy
- szállásfoglalás (Booking, Tripadvisor),
- garázsvezérlés (riasztó)
- sportaktivitás mérés (Endomondo, Mi Band 2)
- fényképezés
- autós navigáció (Waze)
- zene stream hallgatás (DI.fm)
- intelligens asszisztens (Google Now)
- hírcsatornák olvasás
- elektronikus kártyák kezelése (pl. Erzsébet kártya)
- infók (Wikipedia, IMdb, TV műsor)
- szerszámok használata (pl. Unit konverter)
- naptárkezelés (Google Calendar)
- videónézés (YouTube stb.)

--
trey @ gépház

Zsebben hordom, nekem nincs vele gondom. A CM-et egyelőre nem próbáltam. Ennek az oka, hogy az OxygenOS CM közeli élményt ad. Sokak szerint fapad, de a CM-ben is azt szerettem, hogy nincs benne semmi felesleges cucc. Alap OS + minimális Google cuccok. Plusz a kamera és a Dash Charge miatt az OxygenOS a jó választás egyelőre.

Ha az OxygenOS fejlesztése rossz irányt venne (most a HydrogenOS-sel való egyesítés után), akkor megfontolnám a CM-re (vissza)váltást. Addig viszont marad az OxygenOS.

--
trey @ gépház

vannak ilyen hívásrögzítő appok pl androrec, de a telefon nem képes a hívó fél hangját felvenni, csak a sajátot.

viccesen megakad a hívó amikor közli hogy felveszi a beszélgetést, én meg mondom hogy én is.

szerk.:
öö, vagy a másik két program (allcallrecorder, hívásrőgzítő) amit használtam az volt béna, de azokban volt egy pipa, hogy a hívót is felvegye és ezt nem lehetett bekapcsolni, azt írta nem támogatja a vas.

viszont most működik! lehet a 3.2.6 ota frissítés ezt is megoldotta. nem olvastam utána.

Ma megrendeltem a telot, mivel a Pixel-re nem vagyok hajlando penzt kiadni, akarmennyire is jo! A rendeles vicces volt, a Paypal nem akarta az igazsagot, mindenaron kartyat akart hozzaadadni a fiokomhoz. Negyedjere sikerult is megertetni vele, mit is akarok...
Kicsit szarul erintett mikor a rendeles vegen a tudatta velem, hogy varhatoan november 3-an fogjak elkuldeni. Megint hiany van belole, vagy csak az en figyelmemet kerulte el a dolog?!