"Augusztus másodikán érkezik a Windows 10 évfordulós frissítése"

A Microsoft bejelentette, hogy augusztus 2-án érkezik a Windows 10 operációs rendszer évfordulós, „Anniversary” frissítése. A már több mint 350 millió eszközön futó Windows 10-nek köszönhetően a Microsoft által egy éve megálmodott még személyesebb számítástechnika immár valóság, a megjelenés óta a Windows 10 rendszerében eltöltött 135 milliárd óra pedig kivételes elköteleződést mutat a felhasználók részéről.

Az Anniversary frissítés számos figyelemre méltó funkciót tartalmaz mind a lakossági, mind a vállalati felhasználók számára, mint amilyen a Windows Ink, a Cortana és az Edge fejlesztései, valamint az új biztonsági frissítések. Mindezek tükrében mindenkinek érdemes kihasználnia a Microsoft által felajánlott, július 29-ig érvényes ingyenes frissítési lehetőséget.

A Windows 10 Anniversary frissítéssel kapcsolatosan további információk érhetők el Yusuf Mehdi, a Microsoft Windows-ért és eszközökért felelős csoport alelnökének blogján, illetve a Microsoft magyar nyelvű NewsCenterén.

Hozzászólások

Ennek a hozzászólásnak semmi értelme.
1. Nem "idején", mivel az ann update jó egy hónap múlva érkezik, nem most.
2. Szerinted nem a bírósági ügy miatt változtattak az agresszív "automatikus" upgrad-en?
3. Ha nem, akkor nem lenne logikus az ingyenes frissíthetőség végéig kitartani az eddigi agressív upgrade mellet?
--
♙♘♗♖♕♔

Today’s cyberattacks have gotten more brazen and more invasive, costing organizations an average of $12 million per incident – wreaking havoc on corporate networks, stealing data, breaching privacy, and destroying customer trust. Windows Defender Advanced Threat Protection (WDATP) detects, investigates, and responds to advanced malicious attacks on networks by providing a more comprehensive threat intelligence and attack detection.

Lols :P

"a Microsoft által egy éve megálmodott még személyesebb számítástechnika immár valóság"

Hogy mi?!

Kíváncsi leszek, mit fog leszedni, feltenni, megváltoztatni a felhasználó engedélye nélkül?

--
robyboy

Már napok is elteltek, minden leírást elolvastam erről, amit csak találtam,és a végrehajtottam. Érdekes, hogy az MS a Windows 10-et agresszívan terjeszti, bár most változtattak ezen, ugyanakkor a Windows Insider programhoz csatlakozva meg nem tölt le új buildet. Angol nyelvűre van állítva, tisztán telepített Windows 10 Pro 32 bit 10586 Windows 7 Pro 32 bit OEM verzió kulcsával aktiválva.
--
https://www.digitalocean.com/?refcode=7504fb2af065

Torta lesz-e?
És hol lehet ingyen hozzájutni?
Ez fontos!