ReactOS 0.4.1

Címkék

Nem sokkal 0.4-es megjelenése után újabb kiadással jelentkezett a ReactOS csapat. A 0.4.1 több javítással és fejlesztéssel került kiadásra. Példásul tartalmaz kezdetleges BTRFS támogatást (írás-olvasás), továbbá javított USB-s eszköz felismerést és már megfelelően támogatott a virtuális gép megosztott könyvtár kezelés.

[ changelog | letöltés ]

Hozzászólások

Az XP kimúlásával talán lenne rá igény. Tart már ott hogy ki lehessen vele váltani az XP-ket?
Nagyon régen próbáltam, de akkor még teljesen használhatatlan volt, szinte csak az a program működött rajta ami a telepítés után eleve telepítve volt benne.
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

A tapasztalatom az, hogy ami el is indul rajta, arra van nativ linuxos alternatíva, vagy ha nincs, a windowsos változat jobban fut Wine-ban.

------------------------------------------
"Nincs ez el**szva, csak másra lesz jó!"

A fejlesztok valami ertelmes dologba fektethetnek inkabb az idejuket. Annyira folosleges es semmire sem jo ez a valami, hogy kar szot pazarolni az egeszre. Kb. olyan, mint amikor egy hatalmasat keszulok fingani, de beszaras lett a vege.

Nézd, elsőként az volt a problémád, hogy miért nem valami hasznosabbal foglalkoznak inkább. Nem teljesen mindegy, hogy a számodra haszontalan valamit azt egymás közt fejlesztik, vagy komolyabb céllal? Mit változtat azon, hogy mennyire hasznos vagy sem az idő amit ráfordítanak? Sőt, így talán még hasznosabb is.