Snap - új kamera alkalmazás bukkant fel a CyanogenMod 13.0 nightly-ben

Címkék

Snap - új kamera app a CM13 nightly-ban Snap - új kamera app a CM13 nightly-ban

Aki követi a CyanogenMod 13.0 nightly build-ek fejlődését, az észrevehette, hogy a január 25-i build-del egy új kamera alkalmazást engedélyeztek a fejlesztők.

A com.cyanogenmod.snap alkalmazás a Snap névre hallhat és a Snapdragon Camera alkalmazáson alapul. Az alkalmazást per eszköz alapon engedélyezik a fejlesztők a CM 13.0 nightly-ben, így az adott eszköz karbantartójára van bízva, hogy meg akarja-e tartani az AOSP-féle Camera2 app-ot vagy vált az új Snap-re.

Hozzászólások

Snap = 2,54 MB
Google Camera = 47,36 MB

Funkcionalitásra nem látok nagyon sok különbséget.

--
trey @ gépház

Erre kíváncsi lennék, hogy képes egy nyamvadt facebook messenger alkalmazás is 100+ MB lenni. Én ugyan nem használom, de ismerősök elég sokszor panaszkodnak a 1,5GB tárhellyel megáldott jóárasított telefonjaikkal, hogy kevés a hely. Emlékszem még az első androidos telefonomon (ZTE Blade) pár MB-os programok voltak.

A Google Camera méretét honnan vetted? Nem mintha olyan lényeges lenne, de én akárhogyis nézem kb 25MB, ami ugyan még mindig ~10x akkora, mint a Snap, de mégsem 47MB. Ez -a méret különbség- sokat nem jelent egyébként, biztos megvan az oka (pl valószínűleg sokkal több eszközt támogat, esetleg van pár zárt lib mellécsomagolva bizonyos funkciókhoz (pl gömb panoráma), stb).

Nekem már legalább 1 hete ez van. S4

... hiába a kamera-app, ha a mobileszköz optikája szar... márpedig az mobileszközöknek nem erőssége az optika. Egy pofon a szarnak - dehát erről szól az android világa.

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.
/usr/lib/libasound.so --gágágágá --lilaliba

A "mobileszköz optikája szar" megállapításból hogy következik, hogy "Egy pofon a szarnak - dehát erről szól az android világa." ?
Egyébként meg lerágott csont, a legtöbb mobilban olyan kamera van, amilyen, a mobil nem fényképezőgép, de egy kis kompaktot jól helyettesít. Ehhez meg nagy segítség egy jó kamera app.

A csávó körme gombás vagy kézzel ette a currys csirkét a videózás előtt?? Bmeg...

--
arch,debian,openelec,android

Fordítva is igaz, LG G3-ban nagyon jó kamera van, de csak a gyári fotós appal teljesít jól. A cyanogenmodos kamera applikációval nagyon gyenge.